Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Engin Altan Göksu`ya Çok Sert Çakti

Engin Altan Göksu`ya Çok Sert Çakti

Esenler`de CHP seçim aracini Ilçe baskan yardimcisi ve araç içerisinde bulunan parti mensuplari Esenler meydanina götürmek isterken zabitalar tarafindan engellenmis daha sonra AKP yöneticileri ve belediye baskan korumalari CHP ilçe baskan yardimcisi Nazim

Engin Altan Göksu’ya Çok Sert Çakti

Esenler’de CHP seçim aracini Ilçe baskan yardimcisi ve araç içerisinde bulunan parti mensuplari Esenler meydanina götürmek isterken zabitalar tarafindan engellenmis daha sonra AKP yöneticileri ve belediye baskan korumalari CHP ilçe baskan yardimcisi Nazim Özgür ve beraberinde bulunan Gökhan Tali isimli parti mensubunu darp etmislerdi.

Haber: Serkan Basut

Bu yapilan saldiridan sonra TBMM Genel kurulunda Söz alan CHP Genel Baskan Yardimcisi Engin Altan çok sert bir dille tepki göstererek söyle konustu.

“Mehmet Teyfik Göksu bu belediye baskanina buradan sesleniyorum is eskiyaliga kaba kuvvete kalirsa gelirim Esenlere hangi dilden konusuyorsun senle o dili konusurum böyle edepsiz böyle terbiyesiz bir adam görmedim.  Esenler zabitasi CHP ilçe baskan yardimcisina saldirirken bu adamda makam aracinda olan biteni seyrediyor ilçe baskan yardimcimiz darp ediliyor”.

Hollanda da Aile bakanimiza yapilan saldiri nasil hepimizin serefiyse Esenlerde ilçe baskan yardimcimiza yapilan saldirida hepimizin serefidir. Basta ak partilerin serefi olmalidir. Bu sizin serefinize yapilmis bir darptir diye konustu.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı