Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESDEF`in Iftarina Yogun Katilim

ESDEF`in Iftarina Yogun Katilim

Esenler Dernekler Federasyonu`nun (ESDEF) düzenledigi geleneksel iftar yemegi, büyük bir katilimla gerçeklesti. Iftar yemegine siyaset, is ve bürokrasi dünyasindan yani sira yerel basin mensuplari ve birçok isim katildi.

 ESDEF’in Iftarina Yogun Katilim
 
Esenler Dernekler Federasyonu`nun (ESDEF)
 düzenledigi geleneksel iftar yemegi, büyük bir katilimla gerçeklesti. Iftar yemegine siyaset, is ve bürokrasi dünyasindan yani sira yerel basin mensuplari ve birçok isim katildi.
 
ESDEF’in verdigi iftar yemegine, Belediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya, CHP, SP ve Kizilay sube baskani Lütfi Kahveci, 
Esenler Müftüsü Halil Sekerci Muhtarlar, STK Baskan ve yöneticilerinin yerel basin mensuplarinin yani sira çok sayida Esenler’li vatandas katildi.
 
ESDEF Baskani Mustafa Kaplan ve yönetim kurul üyeleri, özellikle Rizeliler denek baskani Süleyman Kahveci iftara gelen davetlilerle tek tek ilgilendi.

“ESDEF, birlik beraberliktir”
Gerçeklestirilen iftar yemeginde Federasyon Baskani Mustafa Kaplan, yaptigi konusmasinda ESDEF’i tarif etti.
Kaplan, konusmasinda "Dernekler Federasyonu olarak hemsehri dernekleri bölgelerin kültürünü yasatmakla kalmamali; ESDEF, Erzurum’un, Kayseri’nin soguk suyunu içmektir. Yarenler diyarindan geçmek, Yozgat’in, Sivas’in kültürünü degerlerini tanimaktir. Yani Anadolu’nun, Trakya’nin, Balkanlarin sesini duymaktir… ESDEF, birlik beraberliktir, bir arada özgürce, kardesçe yasamaktir, yasatmaktir. Herkese sevgi ve saygilarimi iletiyorum." dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı