Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler`de Dede ve Torunlar Iftarda Bulustu

Esenler`de Dede ve Torunlar Iftarda Bulustu

Esenler Kemer Mahallesi`nde yasayan ve kasaplik yapan 81 yasindaki Cihan Günal, çocuklari, torunlari, torunlarinin çocuklari ile iftarda bir araya geldi.

Esenler’de Dede ve Torunlar Iftarda Bulustu
Esenler Kemer Mahallesi’nde yasayan ve kasaplik yapan 81 yasindaki Cihan Günal, çocuklari, torunlari, torunlarinin çocuklari ile iftarda bir araya geldi.

Cihan Günal, Yerel Basin’in sorularini cevaplarken, Ardahan’a Ili Çildir Ilçe’sinde 1937 yilinda dünyaya geldigini, 1950’li yillarin basinda Istanbul’a gelerek Esenler’e yerlestigini söyledi.

Çocuklugunda ve ilk gençlik yillarinda hayvancilikla ugrastigini anlatan Günal, Esenler Kemer Mahallesi’nde 1960 yilinda Cihan Kasap dükkanini açtigini belirtti.

Bugün üçü hayatta bes çocugu oldugunu belirten Cihan Günal, 23 torun, 22 torun çocugu ve bir de torununun torunu oldugunu söyledi.
Vaktini oglu ve torunlariyla aile kasaplarinda geçirdigini belirten Günal, “Iftar sofrasi benim için güzel bir sürpriz oldu. Bir kismini uzun süredir görememistim. Çocuklarimla, torunlarimla ve onlarin çocuklariyla olmak büyük mutluluk.” diye konustu.

Organizasyonu yapan Cihan Günal’in oglu Veysel Günal, “Babasinin üzerlerindeki emeginin çok büyük oldugunu belirterek, onu mutlu etmek için en büyükten en küçüge farkli yerlerde yasayan genis aileyi iftar sofrasinda bir araya getirdiklerini söyleyerek aile bagimizi daha da pekistirdik” dedi.

Iftar programina Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’da katilarak, Günal ailesini tebrik ederek, Cihan Günal’a hayirli ve uzun ömür diledi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı