Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler`de IYI Parti Yükseliyor, MHP, CHP ve AKP`den geçisler var.

Esenler`de IYI Parti Yükseliyor, MHP, CHP ve AKP`den geçisler var.

IYI Parti Esenler Ilçe Teskilatinin Cumhuriyet meydanina açtigi standa vatandaslar akin etti. MHP`nin standinda ise ilgi yoktu.

Esenler’de IYI Parti Yükseliyor;

MHP, CHP ve AKP’den geçisler var! 

IYI Parti Esenler Ilçe Teskilatinin Cumhuriyet meydanina açtigi standa vatandaslar akin etti. MHP’nin standinda ise ilgi yoktu.  
 
IYI Parti Esenler Ilçe Teskilatinin Cumhuriyet meydanina açtigi standa, daha önce MHP’ye, CHP’ye, AKP’ye ve diger partilere oy veren vatandaslar akin etti,  üye kayitlarini yaptirarak oy vereceklerini söyleyen vatandaslara lokum ikraminda bulunuldu.
 
IYI Parti Esenler ilçe Baskani ve yöneticileri Genel Baskanlari Meral Aksener’in Cumhurbaskani adayi oldugunu ve halkimizin oylarini neden Iyi partiye vermeleri gerektigini anlatilar.
 
“Milliyetçiligi, ayaklarinin altina aldigini söyleyenlere hesabini soracagiz”
“Biz her türlü milliyetçiligi, ayaklarinin altina aldigini söyleyenlere ve milliyetçiligi ayaklar altina almayi hazmedenlere karsi yüregimizi ortaya koyduk. Hesabini 24 Haziran Pazar günü yapilacak olan seçimlerde demokratik yollarla soracagiz” diyen IYI partililer diger yandan Genel Baskan Meral Aksener’in 24 Haziran Pazar günü yapilacak olan seçimlerde Cumhurbaskani adayi olabilmesi için vatandaslardan imza vermelerini istediler.
 
 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı