Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler’de Vatandaslar 15 Temmuz anma programina ilgi göstermedi

Esenler’de Vatandaslar 15 Temmuz anma programina ilgi göstermedi

Esenler’de 15 Temmuz hain darbe girisiminin dördüncü yil dönümünde Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda anma programi düzenlendi.

Esenler Belediyesi 15 Temmuz darbe girisiminin dördüncü yil dönümünde demokrasi nöbeti programi düzenledi. Nöbete Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kaymakami Adil Karatas ve AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan da katildi.

Vatandaslarin fazla ilgi göstermedigi program, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan Kur’an’i Kerim tilavetiyle devam etti. Gecede 15 Temmuz gecesi yasananlar belgesel filmle anlatildi. Aksam 20.00 itibariyle baslayan demokrasi nöbeti 50 kisilik gruplar halinde gecede devam etti. Gece yapilan  kutlamalara da fazla ilgi yoktu.Demokrasi nöbeti sosyal mesafe kuralina uyarak sabah 04.00’e kadar devam etti.

Esenler’de 15 Temmuz darbe girisiminin dördüncü yil dönümünde demokrasi nöbeti programi düzenlendi. Nöbete katilan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu “bu ruh oldukça ülkeyi bölemeyeceklerini belirterek, “15 Temmuz yasadigimiz bu dünya hayatinda hepimizin hayatinda çok istisna yeri olan bir an. 15 Temmuz bize çok önemli degerleri ögretti ihanet içeriden oldugu için aci da çok farkli oldu o aci da bize çok farkli seyler ögretti. Millet, devlet ve lider ayni istikamette ise her türlü kötülügü bertaraf etme gücünü buluyorsun. 15 Temmuz’da ayni istikamette oldugu için hain tuzagi bozdu bertaraf etti” ifadelerini kullandi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı