Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESENLER KAYMAKAMI YILIN KAYMAKAMI SEÇILDI

ESENLER KAYMAKAMI YILIN KAYMAKAMI SEÇILDI

Istanbul Muhtarlar Federasyonu Baskani Selami AYKUT muhtarlara yakinligindan dolayi Madenoglu`na tesekkürlerini sundu ve Istanbul Muhtarlar Federasyonu tarafindan Yilin Kaymakami seçildigini aktardi.

 ESENLER KAYMAKAMI YILIN KAYMAKAMI SEÇILDI

07 Kasim 2012 günü saat 09:30’da Istanbul Muhtarlar Federasyonu Baskani Selami AYKUT ve Federasyon Yöneticileri, Çevre Ilçedeki Muhtarlar ile Ilçemiz Muhtarlari Esenler Ilçe Kaymakami Nazim MADENOGLU’na ziyaretinde bulundular.

Sicak ve samimi geçen ziyarette Istanbul Muhtarlar Federasyonu Baskani Selami AYKUT muhtarlara yakinligindan dolayi Madenoglu’na tesekkürlerini sundu ve Istanbul Muhtarlar Federasyonu tarafindan Yilin Kaymakami seçildigini aktardi.

Bundan dolayi 39 Ilçenin Muhtarlari adina kendisine plaket vermekten gurur duydugunu belirten Selami AYKUT, Istanbul’daki muhtarlar olarak her zaman kendisinin yaninda olduklarini belirtmistir.

Ziyaret sirasinda konusan Kaymakam Nazim MADENOGLU; Muhtarlarin Türkiye’deki önemine deginmis ve muhtarlarin her zaman yaninda olacagini söyleyerek Istanbul’daki Muhtarlardan böyle bir ödül aldigi için çok mutlu oldugunu ayni zamanda gurur duydugunu dile getirmistir.

Ziyaretin ardindan Muhtarlar Federasyonu Baskani ve Federasyon Yöneticilerini tek tek ugurlayan Esenler Ilçe Kaymakami Nazim MADENOGLU, Ilçe Muhtarlari ile kisa bir toplanti yapti.


 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı