Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Tekstilkent'te is yerinde bosanma asamasindaki esini rehine aldi

Esenler Tekstilkent'te is yerinde bosanma asamasindaki esini rehine aldi

Esenler Tekstilkent'te bosanma asamasinda oldugu esinin is yerine gelen bir kisi, esiyle tartistigi sirada, ayni is yerinde çalisan kadina ates açti. Olayda kadin bacagindan yaralandi. Esini rehin alan koca daha sonra polis ekipleri tarafindan ikna e

Saat 09.30 siralarinda Tekstilkent B-16 Blok'ta meydana gelen olayda bosanma asamasinda oldugu esinin is yerine gelen I.H.G., esi Y.G. ile tartismaya basladi. Tartismanin siddeti artmasi üzerine ayni is yerinde çalisan M.Ç. isimli kadin, I.H.G.'yi uyararak tartismanin sonlanmasini istedi. O sirada I.H.G. yaninda getirdigi silahla M.Ç.'ye ates açarak bacagindan yaraladi.

Daha sonra I.H.G. esi Y.G.'yi bodrum katina indirerek diger çalisanlari disari çikarip esini rehin aldi. Ihbar verilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali M.Ç.'yi ambulansa koyarak hastaneye kaldirildi. Yarali kadinin hayati tehlikesi olmadigi ögrenildi. Olay ani çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasina da yansidi.

 

 

 

 

 

 

 

 

SILAH ZORUYLA IÇERDEKILERI DISARIYA ÇIKARDI

Görgü tanigi Nermin Çagirdar, Ilk kizin bagiris seslerini duydum. Sonra silahla beraber kizi sürükleyerek buraya kadar getirdi. Kizi sürükleyerek içeriye soktu. Daha sonra silah zoruyla içerdekileri disariya çikardi. Polisler geldi. Yaraliyi ben görmedim. sanirim iki el ates etmis. Is yerinde arkadasina müdahale etmek isteyen arkadasini da vurmus. Hastanelik oldu. Onu da götürdüler dedi.

OLAY YERINE ÇOK SAYIDA POLIS EKIBI SEVK EDILDI

Ihbar verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldi. Polisin çalismalarinin ardindan esini rehin alan I.H.G. ikna edilerek Esenler Asayis Büro Ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Gözaltina alinan sahis ifadesi alinmak üzeri polis merkezine götürüldü. Rehin alinan M.Ç. ise tedbir amaçli ambulansa alinarak sakinlestirildi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı