Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Gazeteci Hasan Gürsoy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı

Gazeteci Hasan Gürsoy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı

Esenler’de “gazeteesenler” ve Gürsoylar Gayrimenkul’ün sahibi basın mensubu olarak görev yapan Hasan Gürsoy, başvuru dosyasını CHP Esenler İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

aber/Elmas Aydoğan 

Esenler’de “gazeteesenler” ve Gürsoylar Gayrimenkul’ün sahibi ve basın mensubu olarak görev yapan Hasan Gürsoy, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belediye meclis 

üyesi aday adayı olarak resmi başvuru dosyasını CHP Esenler İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

Esenler Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya’ya teslim eden Hasan Gürsoy; “42 yıldır Esenler’de yaşayan ve ikamet eden biri olarak Esenler’in sorunları güçlü ve zayıf yönlerini iyi biliyorum. İlçemizin, ihtiyaçlarını var olan çözüm yöntemlerini çok iyi bilen gazeteciyim. Birlikte bu kenti yeniden Kentsel dönüşümle inşa edeceğiz.Bu kenti biz yönetmeliyiz, bu kenti tanıyanlar yönetmeli, bu kentte oturanlar yönetmeli. Artık değiştirmeliyiz. Sizinle birlikte Esenleri gerçek bir değişime taşıyacağız. ve geleceğinde söz sahibi olmak, bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmak ve sizlerin sesi olmak için meclis üyeliğine adayım" diyerek başvuru dosyasını teslim etti.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli