Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Göksu? Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamayin?

Göksu? Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamayin?

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu yeni dönem meclis toplantisinin açilisinda konusan Göksu ?Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamak yerine merak ettiginiz her bir konuyu gelip Belediye Yönetimi ile istisare edebilirsiniz? dedi

Göksu” Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamayin”

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu yeni dönem meclis toplantisinin açilisinda konusan Göksu “Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamak yerine merak ettiginiz her bir konuyu gelip Belediye Yönetimi ile istisare edebilirsiniz” dedi.

Esenler Belediye Meclisi’nin 5’nci Seçim Yili 1.Dönem 2014 Yilina ait Nisan Ayi ilk toplantisi 7 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’de gerçeklestirildi.Yeni Hizmet Binasi’nda gerçeklestirilen toplantinin Baskanligini ise Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu yapti.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan toplantinin açilis konusmasini Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu yapti.

Her iki parti içinde hayirli olmasini diliyorum

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu yeni dönem meclis toplantisinin açilisinda konusan Göksu, CHP’li Meclis Üyeleri’ne Esenler’in gelecegi için açik bir çagrida bulunarak söyle konustu;“Öncelikle bu toplantinin hayirlara vesile olmasini diliyorum. 30 Mart’ta yapilan seçimlerde Esenler halki 34 AKP olmak üzere üç tanede CHP’li Meclis Üyelerine görev vermistir. Ben her iki parti içinde hayirli olmasini diliyorum. Özellikle ifade etmek isterim ki, Belediye Meclisleri siyasi meclis olmaktan çok sehrin gelistirilmesini saglayan meclislerdir. Ben de Meclis Üyesi tüm arkadaslarimdan halkin kendilerine vermis oldugu emanetin hukukuna rivayet ederek, bu halka hizmet etmelerinin çok daha hayirli olacagini düsünüyorum. Çünkü Esenler halkina göstermemiz gereken en önemli vefa, onlara hizmet etmektir.

Belediye Meclisi’nde ezici bir çogunluktayiz

Göksu “Simdi biz AKP olarak suan Belediye Meclisi’nde ezici bir çogunluktayiz. Ama bizim çogunlugumuz ezmek için degil, hizmet etmek içindir. CHP’den sadece üç tane arkadasimiz var. Ben de kendilerine basarilar diliyorum. Esenler’in gelecegine kim katki sunmak isterse biz kendisine her türlü yardima haziriz. Ve gelen teklifler Esenler halkinin gelecegine katki sunacaksa hiçbir siyasi parti göz etmeksizin her türlü teklifi almaya ve katki sunmaya haziriz. Yeter ki, bu Esenler halkinin gelecegi için olsun.1

Göksu “Çünkü biz Türk siyasetini ve Türk siyasetinin gelecegini bu Meclis’te günlerce tartissak Türk siyasetine her hangi bir katki sunmus olmayiz. Ama biz bu Mecliste Esenler’in gelecegini ve Esenler’in yönünü tartisabilirsek Esenler’e katki sunariz. Bende özellikle meclisimizin bu hassasiyetle çalismasini önemle temenni ediyorum.”

Göksu “Belediye çalismalarinda biz Belediye Yönetimi ve icrasi olarak Belediye Meclis Üyesi arkadaslarimizin her birisine kapimiz ve telefonumuz 24 saat açiktir. Parti farki gözetmeksizin her bir arkadasimiz bizim çalisma ve mesai arkadasimizdir. Ne zaman ne sekilde görüsmeyi arzu ederlerse biz bu katkiyi sunmaya ve bu görüsmeyi yapmaya da her zaman haziriz.”

 

Bosuna soru önergeleriyle vakit harcamak yerine

Göksu “Bunu sunun için ifade ediyorum bosuna soru önergeleriyle vakit harcamak yerine, merak ettiginiz her bir konuyu gelip Belediye Yönetimi ile istisare edebilirsiniz. Hatta tartisabilir ve tekliflerinizi sunabilirsiniz. Yeter ki maksat üzüm yemek olsun. Maksat üzüm yemekse biz gerçekten her türlü teklife açik oldugumuzu ifade ediyorum”

Baskan Göksu’nun konusmasinin ardindan gündem maddelerinin görüsülmesine geçildi. Göksu’nun toplantidan ayrilmasinin ardindan Meclisi’nin geri kalan bölümünü Meclis 1’nci Baskan Vekili Murat Gülkiran yönetti.

Ihtisas Komisyonlarina yapilan üye seçiminin ardindan diger gündem maddelerine geçilerek gündemdeki tekliflerin komisyonlarina havaleleri yapildi. Raporlar bölümünün tamami ise AKP’li Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya’nin teklifi üzerine komisyonlarina geri iade edildi.

Gündemde görüsülecek baska madde kalmadigindan dolayi Meclis 1’nci Baskan Vekili Murat Gülkiran, AKP’li Meclis Üyesi ve eski Meclis Baskan Vekili Ömer Çetinkaya’ yardimiyla, Esenler Belediye Meclisi’nin 5’nci Seçim Yili 1.Dönem 2014 Yilina ait Nisan Ayi ilk birlesimini 10 Nisan Persembe günü saat 15.00’de tekrar toplanmak üzere kapatti.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı