Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

GÜÇ ZEHİRLENMESİ=>GÖKSU

GÜÇ ZEHİRLENMESİ=>GÖKSU

Hubris terimi tıbbi bir hastalık olarak tanımlanırken abartılı gurur ve başkalarını küçümseme duygusu olarak ifade edilmektedir.

Özellikle yöneticilerde ve liderlerde yaygın görülen bu sendrom, gücün belirli bir oranı aşması ve aşırı kibre kapılması sonucu görülen tıbbi bir hastalık olarak tanımlanmaktadır.

Hubris için kişinin ruhsal habis ve uru diyebiliriz. Derhal tıbbi müdahaleye ihtiyaç olunan bir durumdur.

-Göksu yönetimindeki belediye 2019-2024 dönemi belediye meclis üyelerine teşekkür plaketini AKP logosu ile verdi. İşin garibi bunu muhalefet parti meclis üyelerine vermekten de çekinmedi. Bu ülke parti devleti oldu da bizim mi haberimiz olmadı. Belediye meclis üyelerine belediye adına parti logosu ile plaket vermek neyin kafasıdır. Tabii ki de güç zehirlenmesinin.

-Göksu yönetimindeki belediyede kanunlarda olmayan “Belediye Başkan Danışmanı” ünvanlı bankamatik personeli belediye etkinlik alanında muhalif belediye başkan adayına burası bizim diyerek meydan okudu.

DAHASI DA VAR…

-15 yıl yönettiği ilçede otopark, yeşil alan, riskli bina sorunu, trafik gibi temel konuları çözememiş bir yönetimin DAHASI DA VAR yaklaşımı başlı başına güç zehirlenmesi örneğidir.

-Göksu bu aklı, bu aymazca cesareti nereden alıyor tabii ki de belediye seçimlerine kamu kaynakları ile propaganda yapmayı adet edinen, bu durumdan, utanmayan sıkılmayan AKP genel başkanı RTE’ den alıyor.

-Güç zehirlenmesi yaşayan Göksu yönetimindeki belediye Dörtyol Meydanında bir binaya asılan muhalefet belediye başkanı pankartını indirerek burası bizim havası ile kendi portresini astı.

-Muhalefet belediye başkanının elini sıkmama da güç zehirlenmesine en bariz örnektir. Kirli el tabirini kullanması da güç zehirlenmesinin üzerine tüy dikmektir.



Anahtar Kelimeler: ZEHİRLENMESİ=>GÖKSU
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı