Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gülden,?Sandiga Git Gücünü Göster!` ?HAYIR?

Gülden,?Sandiga Git Gücünü Göster!` ?HAYIR?

CHP Esenler eski kadin kolu baskani Aysel Gülden, Esenler cumhuriyet meydaninda bulunan ?hayir? standinda tüm Esenler halkini, Ülkenin gelecegi, çocuklarimizin yarinlari için ?hayir? oyu vermeleri konusunda ikna etmeye var gücüyle çalisiyor.

 Gülden,‘Sandiga Git Gücünü Göster!’ “HAYIR” 

CHP Esenler eski kadin kolu baskani Aysel Gülden, Esenler cumhuriyet meydaninda bulunan “hayir” standinda tüm Esenler halkini, Ülkenin gelecegi, çocuklarimizin yarinlari için “hayir” oyu vermeleri konusunda ikna etmeye var gücüyle çalisiyor.

Gülden yaptigi çalismalarla, tüm kesimlerin takdirini kazandi. Örgütlü kadin hareketinin saglandigi meydanda, halaylar çekiliyor, söylenen sarkilara alkislarla tempo tutularak, hep birlikte eslik ediliyor. Yani Esenler cumhuriyet meydaninda “hayir” standinda nese var, cosku var yükselen ses ise “hayirda hayir var”


“Kendilerine en güzel cevabimiz hayir olacaktir” 
Gülden,“Ülkenin yüzde 50’sini olusturan kadinlara sorulmadan, danisilmadan, halkimizin hiçbir kesiminin yer almadigi bir metni önümüze koymuslar, bizi yok sayanlari bizde yok sayariz ve kendilerine en güzel cevabimiz hayir olacaktir.  Her gün bir kadin cinayetinin islendigi ülkemizde, kadinlarin iradesinin yok sayildigi, sorunlarinin dile getirilmedigi bir Anayasa! Gizli sakli, kapali kapilar ardinda hazirlanmis, toplum tarafindan tartisilmayan bir Anayasa! Bizim kabulümüz olamaz. Esenler’li Kadinlar olarak buna riza göstermiyoruz, HAYIR, HAYIR, HAYIR diyoruz.

“Savaslarin olmadigi, barisin egemen oldugu bir Türkiye istiyoruz”
Ülkeyi yönetenlerden çok sey istemiyoruz, Evde, mahallede okulda isyerinde, mecliste, devlette sözün, kararin esit paylasildigi esitlikçi, katilimci bir hayati ve siyaseti istiyoruz. Çocuklarimizin yataga aç girmemesini, esit yurttas olarak bir yasam sürmelerini istiyoruz. Tek adam rejimi degil, diktatörlük degil, demokrasi istiyoruz. Hepimizin çocuklarinin özgürce, baris içinde yasamasini, savaslarin olmadigi, barisin egemen oldugu bir Türkiye istiyoruz.

“Cumhuriyetimizle hesaplasmak için hazirlanan Anayasaya ‘Hayir’” diyoruz”
 Ücretli/ücretsiz çalisan, ev emekçisi, yoksul, issiz, çocuklu/çocuksuz, genç/yasli, engelli, inançli/inançsiz basörtülü/basörtüsüz kadinlar olarak hepimizin konusabildigi, birbirimizin sesini duyabildigimiz ve birbirimizi anlayabildigimiz bir ülke istiyoruz. Iste bunun için, geleceginde karar sahibi olabilmek için, kadinlari sandiga gidip oy kullanmaya çagiriyoruz. Onlara, ‘Sandiga Git Gücünü Göster!’ diyoruz.“Kadina Siddete Hayir”, “Inadina hayir, Inadina Özgürlük”, “Kadiniz Anayiz Siddete Karsiyiz” Özgürlüklerin olmadigi, demokrasinin olmadigi, cumhuriyetimizle hesaplasmak için emperyalist güçlerin hazirladigi Anayasaya ‘Hayir’” diyoruz” açiklamasinda bulundu. 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı