Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gürsel Tekin: Siz eskiya misiniz? Delecegiz, yemisiz sizin yasaginizi!

Gürsel Tekin: Siz eskiya misiniz? Delecegiz, yemisiz sizin yasaginizi!

Gürsel Tekin, Havaalani Mahallesi kentsel dönüsümüne degindikten sonra Yolsuzluk Komisyonu yasagi ile ilgili konusarak,`Eskiya misiniz siz? Hukuk tanimaz misiniz? Siz hangi yasagi getirirseniz getirin yemisiz sizin yasaginizi! Bütün yasaginizi ilk önce CH

 Gürsel Tekin: Siz eskiya misiniz? Delecegiz, yemisiz sizin yasaginizi!

CHP Esenler ilçe örgütünün Havaalani Mahallesi Kentsel Dönüsümünde magdur olanlari bilgilendirmek için bugün saat 11`de Atisalan Can Dügün salonunda düzenledigi toplantiya Istanbul Milletvekili Haluk Eyidogan, ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ilçe baskanlari, dönüsüm magdurlari katildi. 

Gürsel Tekin, Havaalani Mahallesi kentsel dönüsümüne degindikten sonra Yolsuzluk Komisyonu yasagi ile ilgili konusarak,`Eskiya misiniz siz? Hukuk tanimaz misiniz? Siz hangi yasagi getirirseniz getirin yemisiz sizin yasaginizi! Bütün yasaginizi ilk önce CHP olarak biz delecegiz.` Dedi.

Daha sonra yolsuzluk konusunda Davutoglu`na bir öneride bulunan Tekin; `Yarin Cuma... Önde bu hirsizlar, yarin bunlar camiye gidecekler!`

`Kaç kez kandirildiniz? Bir yerde durun, deyin. Bunlar rantçi, bunlarin yoksullarla ilgili sorunlari var. Bu sehirden yoksullarin sürgün edilmesini istiyorlar. 
17 Aralik 25 Aralik rezaletine dayanamadilar, komisyonun olusmamasi için 3 ay ugrastilar. Kamuoyu baskisiyla dayanamayinca zorunlu olarak seçimi bitirdiler bir komisyon olusturdular. Komisyonun çalismamasi için ellerinden ne geldiyse yaptilar. Yetmedi, CHP`nin 
mücadelesine dayanamayarak yasak getirdiler. Niye yasak getiriyorsunuz? Hirsizi koruma yasagi!Ne zamandan beri hirsiza koruma yasagi gelmis?

Siz hangi dine imana baglisiniz? Haydi, hukuku insani tanimiyorsunuz? Inançlariniza sayginiz yok mu?Ey Cemil Çiçek sana sesleniyorum.Sen o parlementonun baskanisin. Nasil olur da bir komisyon baskani hiç kimseye komisyon karari olmadan kendi basina böyle bir karar alabilir?
Eskiya misiniz siz? Hukuk tanimaz misiniz? Siz hangi yasagi getirirseniz getirin yemisiz sizin yasaginizi!
Bütün yasaginizi ilk önce CHP olarak biz delecegiz.
Böyle bir rezalet olur mu?

Hani siz demiyor muydunuz, bu iftiradir, kumpastir...

Yolsuzluk, yoksulluk demektir.
Basbakana seslenerek, bir öneride bulunan Tekin;

`Ai Babacan`in Amerika`da finans kuruluslarina söylemis oldugu bir söz var: Önümüzdeki günlerde kapsamli bir yolsuzluk yasasi olmadan ben buraya oturmam, demisti.
Simdi CHP olarak teklif ediyoruz. Getirin kapsamli yolsuzluk yasasiini, öyle bir caydirici yasa olsun ki gerekirse hirsizlik yapanlar müebbet hapis alsin. Bir ülkede yolsuzluk varsa yoksulluk vardir.
Gelin bu kapsamli yolsuzluk yasasini çikaralim ve bu kirli siyasetten arindiralim. Parlementode sizde tarih yazin, Sayin Davutoglu!

Hiç bir seyi kapatamazsiniz, mümkün degil.

Kentsel dönüsümünde, deprem dönüsümünde kullanilmak üzere vergi toplandi. Hepiniz deprem vergisi ödediniz! Bizim bu paralarimiz ne oldu?
Ne oldu? Deprem için Ecevit döneminde ayrilan yerler bunlar çocuklarda, kardeslerde, bunlar AKP`li vekillerde, bunlar AKP`den siyaset yapanlarin ellerinde.


Kimin mali? Milletin mali.
Yarin mübarek Cuma; bu haramzadeler, kosa kosa camiye gidecekler. Cami ile bizi kandiracaklar. Ne zaman sikissalar, ne zaman bir kirlilik varsa cami tartismasi var. 
Insanlarimizin en duygusal alannini kendi kirli emellerinde kullanmak için. Bunlari taniyacaksiniz. 
Hani siz söyle bir felsefeden gelmistiniz.

Komsusu açken kendisi tok yatan bizden degildir. Maasallah simdi saraylarda oturuyorlar.

 

Hiç aç AKP`li gördünüz mü?

Biz ailemizden öyle bir din terbiyesi aldik ki sizi din konusunda sizi cebimizden çikaririz. Bunu bilin. Annemizin babamizin bize en büyük ögütlerinden biri yalan söylemeyeceksiniz, haram yemeyeceksiniz, demisti.

kentseldonusumhaberleri.com



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı