Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

HDP Esenler`in Halayli Bayram Kutlamasi

HDP Esenler`in Halayli Bayram Kutlamasi

HDP Esenler ilçe teskilati Ramazan Bayraminin 2. Günü Esenler cumhuriyet meydaninda, halaylarla, türkülerle Esenler halkinin bayramini kutladi

HDP Esenler’in Halayli Bayram Kutlamasi

HDP Esenler ilçe teskilati Ramazan Bayraminin 2. Günü Esenler cumhuriyet meydaninda, halaylarla, türkülerle Esenler halkinin bayramini kutladi. Esenler halklarin demokratik partisi (HDP) ilçe baskani Kadri Ertugrul’un ve ilçe teskilati üyelerinin katildigi bayram kutlama etkinliginde nese vardi, birlik ve beraberlik vardi.
 
HDP Esenler ilçe baskani Kadri Ertugrul,” Yüregi sevgi dolu, kalbi özgürlüklerden yana atan, agzindan kardeslik, birlik ve beraberlik sözleri eksik olmayan tüm yurtseverlerin bayramini birlik ve beraberlik içinde kutlamak istiyoruz. Bu önemli günde bizlere oy veren vermeyen herkese selam olsun, tüm halkimizin bayrami kutlu olsun. Kimsenin ötekilestirilmedigi, özgürlüklerin önündeki engellerin kalktigi, emegin egemen oldugu, baris ve mutlulugun oldugu bir dünya ve dünya düzeni kurulmasi dilegimle tekrar halkimizin bayramini kutluyorum” dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı