Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

HDP`liler Esenler Cumhuriyet Meydanina Çikarma Yapti

HDP`liler Esenler Cumhuriyet Meydanina Çikarma Yapti

Esenler Cumhuriyet Meydanina çikarma yapan HDP`liler, ?Hayir` bildirisi dagitti, halay çekti, türküler söylediler. HDP`liler Esenler`de kendilerine yapilan bütün baskilara ve engellemelere ragmen çalismalarina devam edeceklerinin söylediler.

HDP’liler Esenler Cumhuriyet Meydanina Çikarma Yapti 

Esenler Cumhuriyet Meydanina çikarma yapan HDP’liler, ‘Hayir’ bildirisi dagitti, halay çekti, türküler söylediler. HDP’liler Esenler’de kendilerine yapilan bütün baskilara ve engellemelere ragmen çalismalarina devam edeceklerinin söylediler.

Halklarin Demokratik Partisi (HDP) Esenler ilce Örgütü, "Hayir" çalismasi kapsaminda cumhuriyet meydaninda seçim aracini yanastirdilar  "Hayir" bildirisi dagittilar. Referandumda `Hayir` diyeceklerini yüksek sesle haykirdilar.  

`HAYIR` “demokrasi mücadelesini büyütür
AKP ve MHP seçmenlerine çagrida bulunan Halklarin Demokratik Partisi (HDP) liler, ortak vatanda esitlik, özgürlük ve baris içinde birlikte ve yan yana yasabilmenin zeminin güçlendirilmesinin tüm kesimlerin sorumlulugunda oldugunu dile getirdiler. 


"Hayir hepimize kazandiracaktir. 16 Nisan aksami hepimiz demokratik bir ülke yaratmanin ilk adimini atmis olma heyecanini yasamaliyiz" "Tek adam yönetimine mecbur degiliz. Kendi gelecekleri için ülkeyi felakete götürenlerden çok daha güçlüyüz. Özgür ve demokratik bir yasam ve gelecek için `Hayir` diyoruz. `Hayir` demokrasi mücadelesini büyütür. Güçlü bir `Hayir` bugünü, gelecegi ve hayati kazandirir. Umudun adidir Hayir" diye belirttiler.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı