Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Her Şeye Rağmen Rüya Bitti Gökhan ÖZYURT’un Zaferi ile Yeşilce Halkı Kazandı

Her Şeye Rağmen Rüya Bitti Gökhan ÖZYURT’un Zaferi ile Yeşilce Halkı Kazandı

Teşekkürler Yeşilcem. Hep birlikte bir seçimi daha geride bıraktık. Muhtarlık seçim süreci sonunda tarafıma vermiş olduğunuz güçlü destekle ile birlikte tarafıma verilen 5 yıllık yetki için sizlere gönülden teşekkür ediyorum.

Haber / Şenol Özyurt 

Yeşilce mahallesi için vermiş olduğunuz bu yetkinin, Tarafıma verilen bir emanet olduğunu biliyor ve bu emanetinize sahip çıkmak ve bu güzel mahalleye hizmet etmek için elimden gelenin fazlasını yapacağımı buradan gönülden ifade ediyorum. 

Çok kıymetli köy halkım, akraba ve komşularım,

Yeşilce köyümüzün kıymetli, değerli ve güzel insanları ile birlikte  olacak ve çok daha güzel işlere  birlikte imza atacağızı bilmenizi istiyorum. Hep birlikte daha iyiye diyerek çıktığımız bu yolda birlikte karar alıp birlikte yöneteceğiz.

Bismillahirrahmanirrahim Şimdi Çalışma Zamanı.

İlk iş olarak yeşilce köyümüzün bir an önce doğal gaza kavuşturması için tarafımızdan çalışmalar başlatılarak gerek merkezi idareye, gerekse doğal gaz dağım şirketine , gerekse araklı belediye başkanlığına resmi yasal müracaatları bir önce yapmaya hazırlanıyoruz.

Bu Yıl Köyümüzde Çifte Bayram Yaşayacağız.

Allah izin verirse yeşilce camiin de kılacağımız bayram namazı sonrası köy halkı ve akrabalarımızla bayramlaşma merasimi sonrası herkesle tek tek teşekkürlerimi ileterek yeni görevim için kutlama tebrikleri  kabul edilecektir. 

Yeni görevimizde Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

Gökhan Özyurt 

Yeşilce Mahallesi Mutarı



  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı