Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

"Hesap vermekten kaçan bir yönetim istemiyoruz"

Her geçen gün gelirleri artmasına rağmen , işletme giderleri o denlin fazlalaşıyor.Yönetim tarafından çeşitli bahanelerle üretilerek amacı dışında yetkisiz harcanan milyonların hesabını kim soracak?

Sevgili Tekstilkent Kooperatif Ortağı,

Tekstilkent her geçen gün tek bir zümrenin yönetimi altına girmekte ( Tıp ki ak partili yönetici ve idarecilerin devletin tek sahibi kendileriymiş gibi gören tehlikeli bir rejimine doğru gidiyor.) Eğer bu durum bir an önce önüne geçilmezse bedeli çok ağır olur.

Eğer bu kötü gidişat yakın zamanda bir şekilde engellenemez ise yönetimin idari müdür ve personel etkisinde kurtulamayacağı bu etkinin devam etmesiyle birlikte yönetimsel büyük zafiyetlerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır, Tekstilkent’in kötü günlerin başlangıcıyla mali disiplinden sapmaların ortaya çıkmasıyla birlikte yönetilemez hale gelen Tekstilkent’i kucağımızda bulmamız an meselesi bu da çöküşün ve parçalanmanın başlangıcı olacaktır.

Tekstilkent kooperatifinin 3137 ortağından biri olarak buradan Başkan Faik Çetin Arı ya bir çağrıda bulunmak istiyorum.Lütfen 2025 Yılında Gerçekleşecek seçimli genel kurul öncesi yaşanacak yoğun gündem maddelerini göz önünde bulundur.

Her yıl kooperatiflerin zorunlu olarak yapmak zorunda olduğu mali genel kurulu 2024 yılı içerisinde mutlaka ama mutlaka yapmak zorundasın.

Hesap vermekten kaçan bir yönetim istemiyoruz.

1163 Kooperatifler kanunu kapsamın da yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı buradan bildirmemiz hasıl olmuştur.

Bu vesile ile de denetim kurulu üyelerini derhal göreve çağırıyorum.1163 sayılı kooperatifler kanunu ilgili maddesi gereğince tarafınızdan yapılan denetimler esnasında yapılan çalışmalarda bir hukuksuzluğa rastlanmışımıdır. Maddi sonuçlar doğuracak her anki bir durum tespit ettiniz mi?

Bizler Hesap Sormayan Başkan Faik Çetin ARI ‘ya Mutlaka Hesap Soracağız.

Tekstilkent in geçmiş dönemlerde görev yapmış bulunan Nuri Karaduman , Şükrü Kulak ve Yaşar Küçükçalık’ın yönetim ve denetim kurulu üyeliği sürecinde görevleri boyunca 1163 sayılı kanuna aykırı yapılan bir takım usulsüz ve hukuksuzluklar hakkında geçmişten günümüze kadar yönetimsel faaliyetler ve maddi hatalar hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarına Suç Duyurusunda Bulunulmuşumudur.Hesap Sormaktan neden imtina sdiyorsunuz.06/04/2024



  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı