Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

IKD`den Esenler`de Gericilik ve çocuk istismari Paneli

IKD`den Esenler`de Gericilik ve çocuk istismari Paneli

Ilerici Kadinlar Derneginden (IKD) Türkiye`de Artan gericilik ve çocuk istismari paneli. IKD, Erkek, iktidarin ülkede yasanan gerçeklere sirtini döndügü ülkemizde, kadina ve çocuga yönelik cinsel suçlar konusunda tüm gerçeklige ragmen önlem alinmadiginin

 IKD’den Esenler’de Gericilik ve çocuk istismari Paneli
 
Ilerici Kadinlar Derneginden (IKD) Türkiye’de Artan gericilik ve çocuk istismari paneli. IKD, Erkek, iktidarin ülkede yasanan gerçeklere sirtini döndügü ülkemizde, kadina ve çocuga yönelik cinsel suçlar konusunda tüm gerçeklige ragmen önlem alinmadiginin anlatilacagi panele tüm Esenler halkini davet etti…
 
11 Subat Pazar günü Esenler Pir Sultan Abdal Kültür Derneginde, Prof. Dr. Ilkay Kasatura Av. Selim Nakipoglu, IKD MYK Üyesi Aydan Güner’in konusmaci olarak katilacagi panel, Son 10 yilda cinsel taciz, cinsel saldiri ve çocuklarin cinsel istismarina iliskin artislar ve yasanan sosyal erozyonlari birçok yönüyle anlatilacak.
 
Geçtigimiz günlerde115 çocugun hamilelik nedeniyle Kanuni Sultan Süleyman Hastane’sine basvurdugu, hastane yönetiminin ise gerekli bildirimler yapmadigi ortaya çikti. Hastanede çalisan sosyal hizmet unvaninin basvurusuna Istanbul Valiligi “Sorusturmaya gerek yok” diyerek istismari örtbas etmek istemistir.
Ilerici Kadinlar Dernegi (IKD)  tüm bu olumsuzluklar hakkinda Esenler halkini duyarli olmaya çagirti ve yapilacak olan bu panele davet etti.


Konusmacilar: Prof. Dr. Ilkay Kasatura Av. Selim Nakipoglu, IKD MYK Üyesi Aydan Güner.
 
11 Subat Pazar günü Esenler Pir Sultan Abdal Kültür Dernegi: 
Saat 16:00



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı