Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ileri Belediyecilik Magdurlari

Ileri Belediyecilik Magdurlari

Ramazan Bayram`inin 1. Günü sel felaketiyle magdur olan vatandaslara hala yetkililer el uzatmadi.

Ileri Belediyecilik Magdurlari

Ramazan Bayram’inin 1. Günü sel felaketiyle magdur olan vatandaslara hala yetkililer el uzatmadi. 
Ramazan Bayraminin 1. Günü yagan yagmur sonrasi birçok ilçede oldugu gibi Bayrampasa’da da daireleri sel basti. Bayrampasa Murat Mahallesi Ata caddesinde olan apartmanlarin bodrum katlarinda su seviyesi yaklasik 2 metre boyuna ulasti. Dairelerde hiçbir esya kullanilmayacak duruma geldigi gibi kapilari yerinden söktü. Can kaybinin olmadigi sel felaketinde esyalar  kullanilamayacak hale geldi.

Magdurlara CHP Sahip Çikti

Ramazan Bayraminin 1. Gününde olan sel felaketinin üstünden 6 gün geçmesine ragmen yetkililerin el uzatmadigi, zabita disinda hiçbir yetkilinin gelmedigi belirtildi.

Ramazan ayinda Iftar sofralarinda boy boy poz vererek hava atan Belediye ve yetkilileri sel magdurlarinin hatirini bile sormadigi ortaya çikti.

Sel magdurlarini CHP Bayrampasa Ilçe Baskani Hasan Mutlu ziyaret ederek olayin takipçisi olacaklarini bildirdi. Hasan Mutlu gazetemize yaptigi açiklamada; “21. Yüzyilda Bayrampasa gibi bir yerde böyle bir olayin olmasi, olay sonrasi  3-4 gün geçmesine ragmen yetkilerin bir çözüm bulmamasi, bu insanlarin evsiz barksiz kalip orada burada yasiyor olmasi çok aci bir sey. 20 yildir altyapi sorununu çözemeyen hiçbir yatirim yapmayarak halki kendisi ile bas basa birakan Bayrampasa Belediyesi Bayram`in birinci günü sel felaketi ile karsi karsiya kalan, canlarini dahi zor kurtaran ancak Evleri esyalari kullanilamaz duruma gelen afetzedeleri bir kez dahi aramamis. Insanlarimizin Bayram`i parkta bahçede çoluk çocugu ile perisan bir halde geçirmelerine göz yummuslardir. CHP olarak halkimizin yaninda ve olayin takipçisi olmaya devam edecegiz” dedi. Magdurlarda daha önceleri çok kez sikâyette bulunup durumu bildirmemize ragmen ilgilenilmedigini dile getirdiler. Kaynak MC Haber Ajansi



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı