Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

İmamoğlu'na Broşür Kumpası

İmamoğlu

İstanbul Sancaktepe’de, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sahte bildiri ve gazeteler dağıtıldı.Bildirileri bir grup gencin bin 500 TL karşılığında dağıttığı öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe’de, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sahte bildiri ve gazeteler dağıtıldı. Bildirileri bir grup gencin bin 500 TL karşılığında dağıttığı öğrenildi.

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde CHP’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sahte bilgiler içeren gazete ve korsan bildiri dağıtıldığı ortaya çıktı.

 

Korsan Bildiriler; ilçedeki Yunus Emre, Hilal, Mevlana ve Sefa gibi muhafazakar seçmenin çoğunlukta olduğu bölgelerde dağıtıldı.

CHP adına hazırlanmış sahte bildirilerde “LGBTİ ile iş birliği” yönündeki yazı ve görsellere yer verildi.

Bildirileri dağıtırken yakalanan gençlerden biri, AKP üyesi olmadığını belirterek söz konusu bildirileri kimliği belirsiz bir kişinin kendilerine verdiğini ve bu bildirileri bin 500 TL karşılığında dağıttıklarını söyledi.

 

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde de Yapılmıştı

Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP adına birçok sahte broşür ve afiş hazırlanmış, sosyal medyada kullanılmıştı.

# İmamoğlu a Broşür Kumpası# Broşür Kumpası


 



Anahtar Kelimeler: İmamoğlu' Broşür Kumpası
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı