Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Katlettiginiz Adaleti Ariyoruz

Katlettiginiz Adaleti Ariyoruz

Egemen güçlerin bir isaretiyle, yazar, çizer, aydin ne kadar halk adami varsa içeri atiliyor, sindirmek için her türlü fasizan baskilar uygulaniyor. Ana muhalefet lideri bile çileden çikti, yollara düstü? Adalet ariyor, Ankara`dan Istanbul`a yürüyor. Top

 

Katlettiginiz Adaleti Ariyoruz
Egemen güçlerin bir isaretiyle, yazar, çizer, aydin ne kadar halk adami varsa içeri atiliyor, sindirmek için her türlü fasizan baskilar uygulaniyor.  Ana muhalefet lideri bile çileden çikti, yollara düstü… Adalet ariyor, Ankara’dan Istanbul’a yürüyor. Toplum olup bitenin saglikli bir degerlendirmesini yapamaz, yanlisla dogruyu, iyi ile kötüyü ayiramaz durumda.
 
Halkimiz bir çaresizlik içinde ülke insani korku tüneline sokulmus, “dirilis, evlilik programlari, televizyonlardaki dizi sarmali uyuttukça uyutuyor.  Bu durum sarayliyi ve hanedanlarini, koltuk degnekçilerini rahatlatiyor. Tek adamin yönetmek istedigi diktatörlük düzenine ve ekmegine yag sürüyor.
 
Hâlbuki bizler, Fasizmin Agababalarina ders veren bir anlayisin, gelenegin devamiyiz. Bizler sizin yargisiz infazlarinizdan korkmadik. Idam sehpasinda bile sizin gibi zavallilara aciyan sözlerimiz damgasini vurdu. Yargisiz ve siyasi bir kararla idam edilen gençlerimizin, söyledikleri sözlerin her kelimesi tarihe yazildi. Üç Fidanimiz“Biz ülkemizin bagimsizligi ve halkimizin mutlulugu için serefimizle bir defa ölüyoruz, Sizler; serefsizliginizle her gün öleceksiniz.”Diye haykirdilar.
 
Bizler sizlerin isbirlikçileriniz olan ABD’ye kafa tutan, Siyonistlere karsi duranlardaniz. Sizler ise mayin tarlasinda dolasiyorsunuz, “serseri mayin” misali. Zavallisiniz, çaresizsiniz, devleti yönetmekten aciz olanlarsiniz. Yönetimlerde ortak seçtikleriniz zehir kustular, ülkemin basina bela oldular. Koyunlarinizda yilan beslediniz. O yilan sizi sokunca suçlusunu baska yerde arar oldunuz. Günah keçisi ariyorsunuz…
 
Tarihi Sehpada, daragacinda“Yasasin isçiler, köylüler ve yasasin devrimciler, Kahrolsun fasizm…” diye haykiran gençlere o günler de, olmadik küfürler eden sizlerdiniz. Bakin nasilda evrimlestiniz. Bugün hep birlikte, dincinizle, cemaatlerinizle, sagcilarinizla, topyekun“kahrolsun fasizm” diyebiliyorsaniz ki diyorsunuz. Sizi biz imana getirdik, haksizliklar karsisinda susmamanin gerektigi noktaya yine sizi biz getirecegiz.   
 
Her gün bir öncekinden daha kötüye gidiyoruz.  Bitme noktasina gelen terörü adeta hortlattiniz, terör ihraç eden ülkelerin ilk sirasina yerlestirdiniz. Öyle ki, kimin sirtini oksadiysaniz, bir müddet sonra düsman oldunuz, faturasini ise ya CHP’ye veya halka kestiniz. Yaptiginiz kötülükleri kitabina uydurtunuz ve “Allah için bizim hiç sucumuz yok” dediniz. Ama sunu iyi bilin sizin günahlarinizi “hizli trenin vagonlari” bile çekmez. Ülkemizde yasam alanlarini yandaslariniza, Fetö’nuza, cemaatlerinize ve tarikatçilariniza peskes çektiniz, damatlar gibi tosunlar beslediniz, büyüttünüzZengininizi daha zengin, fakirimizi fakir, emekçileri ise ücretli köle yaptiniz. Kendi yarginizi kurdunuz.” yargi terörü” yarattiniz, yargiçlarinizin hukuksuzluklari adaleti ortadan kaldirarak, adaletsiz bir düzeni yarattiniz. Simdi biz katlettiginiz adaleti ariyoruz. Gün gelecek bu düzenin yaraticilari bile bu ise isyan edecek.
 
Kurmak istediginiz bu düzenin adi örümcekli kafa düzeni.  Camiye, kislaya siyaseti yerlestirdiniz, din üzerinde siyaset yaptiniz, askeri, polisi halkla kavga ettirtiniz, halkimizi böldünüz, ayristirtiniz, düsman ettiniz. Bu ülkeye yazik günah degil mi? Bir ülkede hukuksuzluk varsa adalet yoktur…
 
 


  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı