Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kooperatife ait banka hesaplarında ne bir bilgiye nede resmi bir belge ve bilgiye sahibiz

Kooperatife ait banka hesaplarında ne bir bilgiye nede resmi bir belge ve bilgiye sahibiz

Ülkemizde Bankacılık sektörünün Kar / Zarar Tablosuna bakıldığında 2021 ilk yarısındaki 270,4 milyar TL’lik Faiz Geliri % 99,1 artarak 538,4 milyar TL’ye çıktığı görülmekte.

Ülkemizde Bankacılık sektörünün Kar / Zarar Tablosuna bakıldığında 2021 ilk yarısındaki 270,4 milyar TL’lik Faiz Geliri % 99,1 artarak 538,4 milyar TL’ye çıktığı görülmekte. Başka bir ifade ile bankaların faiz geliri ikiye hatta üçe katlamış durumdadır.

Tekstilkent kooperatifi 2016 yılından itibaren Tuskon disiplin kurulu üyesi FETOCU Başkan Yaşar Küçükçalık yönetimi tarafından aidat borcu bulunan ortakları icra takibi başlatılmasıyla birlikte ortaklardan tahsil edilen yüklü miktarda aidat ve gecikme zammı faiz gelirlerinin banka hesaplarına girişleri sürekli artarak yükselmekte olup, mevduat hesaplarında birikmiş bulunan paraların hangi yatırım araçları ile değerlendirildiği hakkında ne bir bilgiye nede resmi bir belge ve bilgiye sahibiz.

Tekstilkent’te temizlik güvenlik ve idari personellere banka üzerinden yapılan ödemelerde kamu veya özel bankalarla yıllık veya üç yıllık yapılan sözleşmelerde TEKSTİLKENT Kooperatifinin yıllık promosyon çıkarları ne kadar olduğunu çıkın açıklayın.

Kooperatife ait banka hesaplarında bulunan Türk Lirası Mevduat hesaplarında bulunan ihtiyaç fazlası para miktarı ile yıllık faiz gelirinin ne kadar olduğunu çıkıp açıklamanız gerekmektedir.

Eğer ki kooperatifin döviz cinsi mevduat hesaplarında bulunan ve ekonomik şartlarda kur korumalı mevduat hesabı açılmışmıdır.

Döviz cinsinde mevduat hesapları üzerinden kur korumalı hesaplar ile kooperatifimizin kasasına yıllık toplanda ne kadar artı gelir sağlanmış bulunmaktadır.

Tekstilkentin hem yapı kooperatifi, hem de işletme kooperatifi banka Mevduat hesaplarının hem döviz cinsi hem de Türk lirası cinsiden toplam kaç parası bulunmaktadır.

Tekstilkent kooperatifinin mevduat hesapları üzerinden kur korumalı mevduat hesabı gelirleri ile Türk lirası cinsi üzerinden tüm banka faiz gelirleri toplamı ne kadar olduğu ortaklar tarafından en merak edilen konular arasında gösterilmektedir.

Tekstilkent te deneyimli birikim sahibi yönetici ve idarecilerden oluşması yönünde bir anlayış söz konusu olmadığı gibi Liyakat göz ardı eden,Tecrübeyi Göz ardı eden,Beceriyi verimi göz önüne almayan bir yaklaşımdan verim ve randıman çıkmaz

Tekstilkent’te son yıllar da Yönetim değişiyor, Kadrolar değişiyor, benim adamım senin adamın ne zamana kadar sürecek bu durum buradan belirtmek isterim ki Yönetimler teknik makamlardır.

Tekstilkent’te Adam gibi adam olmanın yollarını ve yöntemlerini acil olarak bulmalıyız.Biz bunları anlattığımız zaman senin muhalif tüketim tarzına bir yaklaşım koyuyorlar ya işte buna o zaman da kahroluyorum.29.04.2024 Haber/Şenol Özyurt



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı