Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Saadet Partisi Esenler ?DEGISDIR? Diye Haykirdi

Saadet Partisi Esenler ?DEGISDIR?  Diye Haykirdi

Saadet Partisi Esenler Ilçe Teskilati Cumartesi günü Esenler Davutpasa`dan Cumhuriyet meydanina kadar ? Sevgi Yürüyüsü ? gerçeklestirdi. Yüzlerce Saadet Partisi Mensubunun ve Esenlerlilerin katildigi yürüyüs de, yakilan mesaleler adeta görsel showa döndü.

Saadet Partisi Esenler “DEGISDIR”  Diye Haykirdi
 
Saadet Partisi Esenler Ilçe Teskilati Cumartesi günü Esenler Davutpasa’dan Cumhuriyet meydanina kadar “ Sevgi Yürüyüsü ” gerçeklestirdi. Yüzlerce Saadet Partisi Mensubunun ve Esenlerlilerin katildigi yürüyüs de, yakilan mesaleler adeta görsel showa döndü. Kortej halinde yürüyen Saadetlilere vatandaslarin ilgisi yogun oldu.
 
Saadet Partisi Esenler Gençlik Kollari Baskani, Kadin Kollari Mensuplari ve teskilat mensuplari Ramazan Ayi nedeniyle Sevgi Yürüyüsü tertip etti. Yürüyüse Saadet Partisi Ilçe Baskani Yakup Demi, Saadet Partisi Istanbul 2. Bölge Milletvekili Adaylarindan Mustafa Kaya, Ismail Açar, Tülay Vizviz, Zeynep Sülendaroglu,  Erol Urhan ve yüzlerce teskilat mensuplari katildi.
 
Kilinan teravih namazinin ardindan Davutpasa Caddesi sonunda bulusan yüzlerce Saadet Partili ve Esenlerli vatandas hep birlikte Cumhuriyet meydanina dogru “GELIYORUZ” “DEGISDIR” “BILGE BASKAN” sloganlariyla yürüyüse geçti. “ mesaleler yakildi yürüyüs adeta görsel showa döndü. Yürüyüs sirasinda cadde üzerindeki evlerden ve dükkanlardan vatandaslar saadet partililere el sallayarak alkisla destek verdiler. Caddesi’ni takip eden Sevgi Yürüyüsü katilimcilari 2 saatin sonunda Cumhuriyet Meydaninda coskuyla toplandi ve burada biriken yogun bir kalabalikla, sloganlarla alani inlettiler. Hep birlikte sevinç gösterileri yapan Saadet Partililer yürüyüsü Merkez Cami önünde olaysiz bir sekilde sonlandirdi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı