Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SANKI BIR ANDA BUHAR OLDU

SANKI BIR ANDA BUHAR OLDU

Esenler Dörtyol`daki AKP standinin, Basbakan Recep Tayyip Erdogan`in oglu Bilal Erdogan ile yaptigi telefon konusmalarinin kamuoyuna sizmasinin ardindan kaldirilmasi saskinliga neden oldu.

SANKI BIR ANDA BUHAR OLDU

Esenler Dörtyol’daki AKP standinin, Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in oglu Bilal Erdogan ile yaptigi telefon konusmalarinin kamuoyuna sizmasinin ardindan kaldirilmasi saskinliga neden oldu.

Basbakan Recep Tayyip Erdogan ile oglu Bilal Erdogan’in, 17 Aralik operasyonlarinin yapildigi gün gerçeklestirdikleri telefon konusmalari ile ilgili tapeler AKP’yi ve Erdogan ailesini zor durumda birakti. Telefon görüsmelerinin internete düsmesinin ardindan hükümete ve Basbakan Erdogan’a yönelik tepkiler artti.

Tepkiler, Basbakan Erdogan’in partisi AKP’ye de bomba gibi düstü. Türkiye’nin her yerindeki AKP teskilatlarina yagmur gibi elestiriler ve tepkiler yagmaya basladi. Zor durumda kalan AKP yöneticileri, elestiri oklarindan kurtulmak için çesitli yollara basvurmaya basladi.

Tam bu süreçte Esenler’de ilginç bir gelisme yasandi. Dörtyol Cumhuriyet Meydani’nda aylar önce açilan ve balon dagitimi sirasinda yasanan manzaralar nedeniyle tepkilere yol açan AKP standi ve TIR’i, görüsmelerle ilgili tapelerin internete sizmasinin ardindan kaldirildi. Standin yerinde yeller estigini gören vatandaslar saskinlik geçirdi.

AKP’den konuyla ilgili hiçbir açiklama gelmezken, standin kaldirilmasinin tapelerle ilgisinin bulunup bulunmadigi ilçede merak konusu oldu.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı