Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Sarigül,` Istanbul`da degisime hazir, Esenler` de degisime hazir`

Sarigül,` Istanbul`da degisime hazir, Esenler` de degisime hazir`

Esenler`de yer yerinden oynadigi Pazar günü, Oruçreis Meydaninda Halk ?Artik degisim zamani geldi` diye haykirdi, Esenlerliler`, CHP Esenler Belediye Baskani Adayi Aksal Örüklü ve CHP Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Mustafa Sarigül` ü bagrina b

 

Sarigül," Istanbul’da degisime hazir, Esenler’ de degisime hazir"

Esenler’de yer yerinden oynadigi Pazar günü, Oruçreis Meydaninda Halk ‘Artik degisim zamani geldi’ diye haykirdi, Esenlerliler`, CHP Esenler Belediye Baskani Adayi Aksal Örüklü ve CHP Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Mustafa Sarigül’ ü bagrina basti.

Sarigül, "Istanbul’da degisime hazir, Esenler’ de degisime hazir" 

Esenler’de yer yerinden oynadigi Pazar günü, Oruçreis Meydaninda Halk ‘Artik degisim zamani geldi’ diye haykirdi, Esenlerliler`, CHP Esenler Belediye Baskani Adayi Aksal Örüklü ve CHPIstanbul Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Mustafa Sarigül’ ü bagrina basti…

CHP degisime hazir, Esenler degisime hazir.

Pazar günü Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün düzenledigi Oruçreis Mahallesinde ki Miting te Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Sn. Mustafa Sarigül ve Esenler Belediye Baskani Mimar M. Aksal Örüklü  Esenler Halki ile kucaklasti. Soguk havaya ve yagmuru aldirmadan alanda bekleyen halk,  Sarigül ve Örüklü’ nün alana girmesiyle costu. Herkese nispet yaparcasina alan da bekleyen 6-7 bin e yakin halk degisimin zamani geldiginin habercisinden önemli mesajlar  aldi.

Elektrik Kestiler, Fakat  Alandaki Coskuya Engel Olamadi.

AKP zihniyeti yine yapti yapacagini,  daha önce Sarigül ün Esenler e geldiginde standlar kurarak yollari kapattigi biliniyordu. AKP zihniyeti bu seferde alanda elektrikleri keserek halkin coskusuna engel olmaya çalisti. Bu ragmen alanda bulunanlar birbirine kenetlenerek “ Karanliklari yirtip, Aydinliga Çikacagiz” diye haykirdilar.



Her seye ragmen  Esenlerliler Örüklüyü Bagrina basiyor.

Miting alaninda otobüsün üstünden kitleye ilk hitap eden, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Baskani Halil Özden  Sarigül’ ün üçüncü  gelisini söylerken, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Baskan  Adayi Mimar M. Aksal Örüklü için meydani dolduran vatandaslardan 30 Mart!ta Esenler Belediye Baskanligi sözü aldi.

Örüklü; "Kul hakki yemeyecegim yedirmeyecegim" 

Örüklü ise,”47 yildir Esenler de yasiyorum içinizden biriyim beni seçerseniz Yolsuzluk yapmadan Belediye nin nasil yönetilecegini göreceksiniz.Kul hakki yemeyecegim yedirmeyecegim,Rantsal degil Kentsel Dönüsümün nasil yapilacagini göreceksiniz.Ben Belediyeciligi çok iyi biliyorum deneyimli,tecrübeli ve bilgili bir kadro ile seçimlere giriyorum kazanacagiz,çünkü  siz degerli Halkima güveniyorum.20 yildir Esenler i yönetenlerin iyi yönetmedigini biliyorum ayni zamanda yorulduklarini da biliyorum. Simdi Degisim Zamani” dedi.



Sarigül; "Bu Kalabaligi Görenler Simdi Ne Yazacaklar!"

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Sarigül’ ün otobüsün üstüne çikmasiyla  alandan bulunan kitlenin coskusu zirveye ulasti.

Sarigül “ Bazi medya organlari 100 kisinin resmini çekerek, Sarigül Esenlerde aradigini bulmadi diyor, bu kalabaligi görenler simdi ne yazacaklar! merak ediyorum. Esenlerin Belediye Baskani ben senin ve senin basbakanin gibi montajci degilim. Gör bu kalabaligi, gör bu kalabaligi, Esenler Degisim Zamani Geldi diyor. Ben ocaklari söndürmeye degil, tüttürmeye geliyorum, selamlari almaya, selamlari vermeye geliyorum,  Esenlerde Kentsel Dönüsümü hakkaniyet çerçevesinde yapmaya geliyorum. Bir tane vatandasimizin rizasi olmasa bile binasini yikmayacagim. Buralara plaza yapmaya degil, herkesin komsuluk içinde yasayabilecegi kentler yapmaya geliyorum. Ayse Teyze, ben belediye baskanligi yapmaya degil, senin evladin olmaya geliyorum” dedi.









  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı