Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Subat Dalgali’nin Aci Günü

Subat Dalgali’nin Aci Günü

Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Subat Dalgali babasini kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören 85 yasindaki Haci Kasim Dalgali hayatini kaybetti.

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Bayrampasa Hal Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Subat Dalgali babasini kaybetti. Uzun süredir hastanede tedavi gören 82 yasindaki Haci Kasim Dalgali doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamadi bu sabah hayata gözlerini yumdu.

13 çocuk babasi ve çevresinde sevilip sayilan Haci Kasim Dalgali’nin cenaze namazi, Kemer Mahallesi’ndeki Cabir Bin Abdullah Camii’nde ögleyi müteakip kilindi.

Cenaze namazina Esenler Kaymakami Adil Karatas, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, MHP Esenler Içle Baskani Suat Yilmaz, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, Subat Dalgali basta olmak üzere ailesi, yakinlari ve kalabalik bir cemaat toplulugu katildi. Cenazede kisa bir konusma yapan Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu, Haci Kasim Dalgali’yi yaklasik 10 yildir tanidigini ve gönül dostu bir insan oldugunu belirterek, “Esenler’in kanaat önderlerinden birisiydi. Hem Esenlerimizin, hem de ailesi basta olmak üzere tüm sevenlerinin basi sagolsun. Mekani Cennet olsun” dedi.

Kilinan cenaze namazi ve yapilan duanin ardindan merhumun nasi topraga verilmek üzere memleketi Siirt – Baykan’in Narliyurt Köyünde topraga verilmek üzere yolcu edildi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı