Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Taran Ile Bölük Arasinda Soguk Rüzgarlar Esiyor

Taran Ile Bölük Arasinda Soguk Rüzgarlar Esiyor

Yaklasan Esenler AKP Kongresi öncesi Ilçe teskilatinda hareketlenmeler basladi. Ilçe baskani Gökhan Tarhan ile Ilçe baskan yardimcisi Abdurrahman Bölük arasinda gizli bir yaris oldugu ortaya çikti.

Taran Ile Bölük Arasinda Ilçe Baskan Adayligi Için Soguk Rüzgârlar Esiyor

Haber merkezi

Yaklasan Esenler AKP Kongresi öncesi Ilçe teskilatinda hareketlenmeler basladi. Ilçe baskani Gökhan Taran ile Ilçe baskan yardimcisi Abdurrahman Bölük arasinda gizli bir yaris oldugu ortaya çikti.

Abdurrahman Bölük Whatsapp durumuna koydugu imali paylasim yüzünden Ilçe baskani Gökhan Taran ile ters düsünce Ilçe baskan yardimciligindan alinarak yönetim kurulu üyeligine düsürüldü.

Ancak kulislerde Bölük’ün ilçe baskan adayi olmadigi konusulsa da ilçe teskilati delegeleri ve üyeleri arasinda konusulmaya basladi. Bölük bu arada bos durmayarak Istanbul ve hemseri milletvekilleri ile kulis çalismalarina basladigi dilendiriliyor. Bu adaylik yarisini önümüzdeki kongre sürecinde izleyip görecegiz. Kulisi saglam olan Ilçe baskan adayinin yarisi kazanacagi söylentileri var ve iki adayli bir yaris olacagi ifade ediliyor.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı