Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Tastan`dan Samimi, Mütevazi Iftar

Tastan`dan Samimi, Mütevazi Iftar

Tastan`in iftari, gösterisli ve lük otellerde büyük paralarla yapilan iftarlarin aksine Samimi, mütevazi ve paylasimci bir anlayista olmasi anlamliydi.

Tastan’dan Samimi, Mütevazi Iftar

Birçok is adaminin bes yildizli otellerde gösteris için yaptigi iftarlarin aksine yardimsever kisiligi ile ön palana çikan Esenler Kâzimkarabekir Mahallesi is adamlarindan, Esenler insaat müteahhitleri dernek baskani, Muhtari Gülbek Tastan,  Esenlerde beraber is yaptigi arkadaslari, es, dost çevresi ile ayni masa etrafinda toplanarak iftarlarini açtilar. Tastan’in iftari, gösterisli ve lük otellerde büyük paralarla yapilan iftarlarin aksine Samimi, mütevazi ve paylasimci bir anlayista olmasi anlamliydi. Tastanin kurmus oldugu halk sofrasi, aslinda uygun bütçeye göre ve herkesimden insanlara hitap etti. Bu anlamda is adamlarimiz ramazan ayina uygun iftarlarinin bu sekilde yapmalarinin daha iyi olacaginin kanitlamis oldugu bu iftarla belgelendi.

Genç is adaminin her yil düzenledigi ve hayrina verdigi iftara katilim yogundu. Esenler mahalle muhtarlari, Müteahhitler, is adamlari ve halktan insanlarin katildigi iftarda, siyaset ve gösterise dönük bir tavir yoktu. Davetlilerin huzur içinde açtiklari iftar yemegine katilim oldukça yogundu.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı