Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TEKSTİLKENT FONU KİMLER TARAFINDAN YÖNETİLİYOR.

TEKSTİLKENT FONU KİMLER TARAFINDAN YÖNETİLİYOR.

Tekstilkent kooperatifi yönetim kurulu 2014 yılında başlatılan bir uygulamayla 43 blok içi ve dışında bulunan dükkan önleri, koridorlar ve boş ortak alanlar üzerinde haksız işgali gerçekten sonlandırmak mı istiyor?

Yoksa haksız kazanç elde etmek için 2014 yılından günümüze kadar kullanımlara karşı meta zoru ile işgaliye makbuzu kesilerek tahsil edilen ücret karşılığı göz mü yumuluyor.

Tekstilkent resmi yıllık  gelir / gider hesapları ve bilançolar dikkatlice incelendiğinde İŞGALİYE gelirleri diye bir girdi kalemine rastlayamayacaksınız. 

Tekstilkent te bu tarz haksız kazanç kalemleri Atalay ŞAHİNOĞLU döneminde başladı, Nuri KARADUMAN döneminde gün yüzüne çıktı , Şükrü KULAK döneminde bu bedeller ayyuka çıktı, Yaşar KÜÇÜKÇALIK döneminde ise gizemli hale geldi ve devem eden Faik Çetin ARI döneminde ise TEKSTİLKENT FON’ nuna dönüşmüş bulunmaktadır.

Tekstilkent kooperatifinin 3137 ortağının haberdar olmadığı bu gelirler muhasebeleştirilerek  resmi gelir / gider hesapları ve bilançolarda gösterilmiyorsa bu ne anlama geliyor.

Tekstilkent kooperatif ortakları veya kiracı olan kişi veya kurumlara yönetim kurulu tarafından görevlendirilen idari personel tarafından düzenlenen işgaliye makbuzları yasal olup olmadığı izaha muhtaç bir durumdur.

Tekstilkent yönetimi tarafından 2014 yılından günümüze kadar hiçbir yasal dayanağı bulunmamasına rağmen İŞGALİYE  makbuzu düzenleyerek tahsil edilmiş bulunan gelirlerin toplam tutarın ne kadar olduğuna dair resmi bir dayanaklı fatura olup olmadığının hesabını buradan soruyoruz.

Tekstilkent yönetim kurulu tarafından kurulan TEKSTİLKENT FONU yani gayri resmi para tahsilat kimler tarafından yapılıyor.

Tekstilkent’te anlaşılan o ki İşgaliye makbuzu düzenlenen firmalara kooperatif tarafından düzenlenen resmi bir fatura olmadığına göre bu tahsilatlar yasal değil o yüzden gizli bir fon kurulmuş ve tahsil edilen gayri resmi para bu fonlarda toplanması ile birlikte kimler arasında taksim edildiğine dair tespiti sadece ve sadece anayasal süreci başlattığımızda yani yargı önünde hesap verecekler ve  böylelikle bu haram zadeler er yada geç cezasını çekecek ve bu paraların yasal faizi birlikte tahsil edilerek en kısa sürede kooperatif banka hesaplarına yatırılması tarafımızdan sağlanacaktır.05.05.2024 

Haber Analiz : Şenol Özyurt 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı