Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Tekstilkent Yönetimine Hesap Sormaya Devam Ediyoruz. Kimse Şah Değil Padişah Değil.

Tekstilkent Yönetimine Hesap Sormaya Devam Ediyoruz. Kimse Şah Değil Padişah Değil.

Tekstilkent eski yeni hiç fark etmez kooperatif yönetimi her ne kadar hesap vermekten kaçsa da er yada bizler hesap sormaya devam edeceğiz.

Kurulduğu günden bugüne yani 38 yıldır hesap vermeyen bir yapıyla karşı karşıya kaldığımızı buradan belirtmek isterim.

Haber Analiz / Şenol Özyurt 

Tekstilkent Ortaklarına Asla Hesap Vermekten Kurtulamayacaksınız.

 

AOSTECHNOLOGY ELEKTİRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYON KİRA BEDELİ HK.

 

  1. Tekstilkent kooperatifi site sınırları içinde ve 22.000 m2 alan üzerine elektrikli araç şarj istasyonu kurulması için geçerli bir genel kurul kararı varımıdır.
  2. Tekstilkent kooperatifi site sınırları içinde ve 22.000 m2 alan üzerine elektrikli araç şarj istasyonu kurulması için kaç firmayla firmasıyla sözleşme yapılmıştır.
  3. Tekstilkent kooperatifi site sınırları içinde ve 22.000 m2 alan üzerin de kurulu kaç adet elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır.
  4. Tekstilkent kooperatifi site sınırları içinde ve 22.000 m2 alan üzerin de kurulu elektrikli araç şarj istasyonları kaç yılığına sözleşme yapılarak imzalanmıştır.
  5. Tekstilkent kooperatifi site sınırları içinde ve 22.000 m2 alan üzerin de kurulu elektrikli araç şarj istasyonları yıllık KDV hariç kaç para karşılığı sözleşme yapılarak  imzalanmıştır.

 

Faik Çetin Arı Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Kiralama Bedellerini Çık Açıkla!

 

Tekstilkent Başkanı Faik Çetin Arı ya buradan tavsiyede bulunuyoruz.Gelir Gider Hesapları ve Bilançolarda gözükmeyen elektrikli araç şarj istasyonu kiralama bedellerini ayrıntılı mizan hesaplarını resmi web sitesinde yayınlanmasını talep ediyoruz.

 

Kimse Şah Değil Padişah Değil.

 

Tekstilkent başına buyruk yönetebileceğiniz bir yapı değildir.Asla bu devir böyle gitmeyecek gün gelecek devran dönecek tıpkı ülkede seçimlerde iktidarın yaşadığı hezimet gibi bizlerde yönetime gelir gelmez gelir / gider hesapları ve bilançoları pankart olarak yaptırıp kooperatif merkez binasına asıp sorumlular hakkında tüm yasal hakları kullanacağımıza kimsenin şüphesi olmasın sakın! 17/04/2024

 

 



  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı