Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yalçinkaya ?Ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu?

Yalçinkaya ?Ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu?

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya ?SP tapaninda ve teskilatinda hareketlilik ve heyecan var. Ülkemiz bir yandan terörle mücadele ederken, diger tarafta halkimiz ekonomik sikintilarla bogusuyor. Faturasi ise ailelere kesiliyor, ülkenin

Yalçinkaya “Ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu”

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya “SP tapaninda ve teskilatinda hareketlilik ve heyecan var. Ülkemiz bir yandan terörle mücadele ederken, diger tarafta halkimiz ekonomik sikintilarla bogusuyor. Faturasi ise ailelere kesiliyor, ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu, aileler bosaniyor, öksüz yetim çocuklar günden güne artiyor.  

Saadet Partisi Esenler Ilçe Yönetimi, bu sabah ilçe merkezinde yerel basin mensuplari ile kahvaltili basin toplantisi düzenledi. Kahvaltili basin toplantisina, Saadet Partisi ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, yönetim kurul üyeleri, Anadolu Gençlik Dernegi Baskani ve parti üyeleri katildi.
 
Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, kahvaltidan sonra yaptigi konusmada özellikle AK Parti hükümetini elestirdi. Çocuk istismari, hukuk, adalet, Afrin, ittifak konularinin yani sira uyusturucu, trafik ve emlak gibi konu basliklarina deginen baskan Yalçinkaya gelecek olan tehlikenin kimse farkinda degil dedi.


 
“Bizler teskilatlarimizla seçimlere hazir partiyiz”
Yalçinkaya,” bugüne kadar aksatmadan yaptigimiz basini bilgilendirme toplantilarina bir süre ara vermistik, ama bundan sonra bu toplantilari düzenli bir sekilde yapacagiz. Basin toplantilarinin önemini biliyoruz. Bizler 50 kisilik bir yönetim kadrosuyla çalisiyoruz. Çalismalarimiz %’de % artis göstererek devam ediyor. SP tapaninda ve teskilatinda hareketlilik ve heyecan var. Yaptigimiz ilçe kongresinden sonra sahaya indik. Bizler teskilatlarimizla seçimlere hazir partiyiz, bazi eksiklerimiz olabilir, bu eksiklerimizi tamamlayarak ve hiz kesmeden seçimlere hazir bir partiyiz.

“Böyle bir dünyayi degistirmeliyiz”
Çok sikintili bir dönemden geçiyoruz. Ortadogu’nun savaslarla, Afrika’nin açlikla bogustugu cografya, bizim ülkemizi ve bizin siyasetimizi yakinen ilgilendiriyor. Bakiniz, o ülkelere ve o topraklara düsen ates bizi yakiyor. O cografyalarda gelisen açlik, yoksulluk, savas ve ahlaksizliga sesiz kalamayiz. Yeni bir dünya kurmaliyiz.
7 milyar nüfuslu dünyamizda, 800 milyonu aç, her gün açliktan 25 milyon insan ölüyor, bu ölenleri 5 milyonu çocuk. Böyle bir dünyayi degistirmeliyiz. Bu mücadeleye herkes katilmali.
“Ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu”
Ülkemiz bir yandan terörle mücadele ederken, diger tarafta halkimiz ekonomik sikintilarla bogusuyor. Faturasi ise ailelere kesiliyor, ülkenin ve ailelerin huzuru bozuldu, aileler bosaniyor, öksüz yetim çocuklar günden güne artiyor.  Uyusturucu yasi asagi yas gurubuna inmis, saticilari mahallelerde cirit atiyor, semtler uyusturucu batakligi olmus. Ailesini geçindiremeyen ve evine ekmek götüremeyen aileler dagiliyor, yuvalar yikiliyor. 5160 lira yoksulluk siniri, 1600 lira asgari ücret, bu nasil adalet. Bu durum sosyal ve aile yapimizi bozuyor.
 
"Milletin aleyhine isler yaparak milli olduklarini söylüyorlar"
Elimizde var olan üretim faktörleri, fabrikalar satiliyor, üretmeyen ama tüketen bir toplum yarattilar. Satilan fabrikalar bir süre sonra yikilarak TOKI eli ile konut yapilarak özellestiriliyor, yandaslara kiyak geçiliyor. ABD dayatiyor iktidar ise bu dayatmalara boyun egiyor. Seker fabrikalari satiliyor, ABD’nin kanserli sekerleri, GDO’lu ürünleri halkimizin sofralarinda yerini aliyor. Bu isleri yapanlar milletin aleyhine isler yaparak milli olduklarini söylüyorlar.
"Fakirin alin terini aliyor, zenginin cüzdanina koyuyorlar"
2018 bütçemiz 66 
Katrilyon açik veriyor. Gelir, 697 milyar lira gider, 763 milyar lira. Sonuç 66 Katrilyon bütçe açigi veriyoruz. Hükümet ise, borcumuz yok diyor. Hükümetin yaptiklari bizleri endiselendiriyor. Fakirin alin terini aliyor, zenginin cüzdanina koyuyorlar. Bu resim sistemin resmidir. Bunlari millet olarak hak etmiyoruz. Siyasi kutuplasma yapiyorlar. Siyasi parti veya mezhepsel, dinsel düsünceleri hayat tarzi ne olursa olsun biz 80 milyonluk aileyiz. Siyonizm ve emperyalizmin oyunu bizi birbirimize düsman etmektedir. Biz  bu oyuna gelmeyecegiz. Bu oyuna gelirsek, sonumuz parçalanma olur, müslüman müslümani kirar. Biz uzlasma zeminini olusturmaliyiz. Ittifaklarla uzlasamayiz. Bizim ittifakimiz siyonizme ve emperyalizme karsi olanlarla olur. Biz kimseye düsman olmak istemiyoruz. En büyük tehlike kutuplasmadir. Herhangi bir partiye karsi cephe alarak ittifak kurmayacagiz. Cumhurbaskani adayimizi kendi içimizden çikaracagiz. Baraj sifir olmalidir. Fikir hürriyetinin önüne konulmus en büyük engel barajdir” dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı