Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YAVUZ HIRSIZ, EV SAHIBINI BASTIRIR.

YAVUZ HIRSIZ, EV SAHIBINI BASTIRIR.

Ülkemizde ve dünyada bazi suçlular ayni zamanda serseri ve kural tanimaz olurlar. Böyle kisilere karsi dikkat edilmelidir. Isledikleri suçtan zarar görüp, yasal haklarini korumak için sikâyet eden insanlari hatta ortaklari bile, sarlatanliklari sayesinde

Haber: Senol Özyurt

Haksizken, Hakliymis Gibi Davranan Kisiler

Söyle ki; Piskin, laf cambazi, arsiz, sarlatan ve utanmasi olamayan insanlarin hiçbir seyden sorumluluk hissetmeyebilecekleri gibi, yüzleri de kizarmadan rahatlikla insanin yüzüne gülerler. Öyle insanlarin vardir ki bunlar suç islemekle kalmazlar, isledikleri suçu ret ettikleri gibi, bir de bu suçu, zarar verdikleri kimseye yüklemeye ve onu susturabileceklerini sanirlar.

Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandir. ( Hz. Ali )

Her zamanki gibi meyveli agaç taslanmakta, yavuz hirsizlar, ev sahibini bastirmaya çalismaktadir. Anayasal hukuk devleti kanunlari karsisinda adalet ve adil düzene karsi suç islemekten çekinmeyen, bir kez dahi el yumrugu yemeyenler kendi yumrugunu balyoz sanmakta, sahibinin yaninda kedi gibi olanlar, aslan taklidi yapmaktadir.

Kamu Otoritesini Kullanarak Ayar Vermek!

Abdal ata binince bey oldum sanir, salgam asa girince yag oldum sanir misali YETKI üzerinden sözde ayar vermeye çalisan yetkisiz etkisizler, geçmisten günümüze kooperatif üye haklarini hiçe sayarak, gerçekleri de yalanlar ile gölgelemeye çalismak taktadir. 2005 yilindan günümüze genel kurul yapmak ve ortaklarina hesap vermekten kaçanlar, ansizin yakalanmanin kuyruk acisini kendilerine muhalif dürüst kooperatif ortaklarinda çikarmaya çalismaktadir.

Insanlar Kendilerini Niye Bu Kadar Zorlarlar Ki?

Halbu’ki Tekstilkent Kooperatifi 1163 Sayili Kooperatifler Kanunu açik olup, yönetimsel faaliyetlerini bu kanun kapsaminda hukuka uygun gerçeklestirmesi öngörülmekle beraber Çevre ve Sehircilik Bakanligi Denetimine tabii olan, 1163 sayili kooperatifler kanun kapsaminda yetkinin yönetim yelpazesinde herkesin her ortagin gönül rahatligi ile yasalarin öngördügü yetkilerin kullanilmasi dahilin de dürüst yöneticilik yapabilecegi kanunlarla belirlenmis olup sabittir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı