Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YAVUZ SELIM MAHALLESI SAKINLERI HALK DUYURUSU

YAVUZ SELIM MAHALLESI SAKINLERI HALK DUYURUSU

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri tarafindan kamuoyuna açiklanmak üzere ?halk duyurusu? yayinladi.

 Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri Halk Duyurusu

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri tarafindan kamuoyuna açiklanmak üzere “halk duyurusu” yayinladi.

YAVUZ SELIM MAHALLESI SAKINLERI HALK DUYURUSU

Sayin Belediye Baskani Mahallemizde Halk Meclisi yapacagina dair pankart asmistir. Ayrica el ilani dagitmis ve ilanda özel mütesebbis tarafindan yapilmasi düsünülen Kentsel Dönüsüm ile ilgili bizler ile istisare edecegini beyan etmislerdir.

Bu güzel bir gelismedir. Istisare etmesi memnuniyet vericidir. Istisareden çok hazirlik yapip, baska bir proje sunulacak ise durum farkli olacaktir.

Bizim bildigimiz ortada bir mütesebbis yoktur. Mahallelinin hakkini koruma çabasi içinde olan bir temsil heyeti vardir. Ortaya bir proje sunulmus ve belediye ile görüsmelerin devam ettigi bir süreç vardir.

Baskanimiz kendileri ile her asamasi paylasilan, mahallelinin çizdirdigi, katma degeri yüksek proje disinda bir proje sunumu yapacak ise hazirlikli gelmesini kendinden arz ederiz.

Kamuoyunun malumudur ki Havaalani Mahallesi Kentsel Dönüsüm projesi belediyenin yaptigi bir projedir ve projede yapilan degisiklikler hak magduriyetleri ve ortaya çikan yogunluk vatandasi derneklesme sürecine kadar getirmis durumdadir.

Bizler bu nedenledir ki hazirlikli gelip net rakamlar vermesini, isin ölçüm hesaplarinin muallakta birakilmamasini, mahalle sakinleri olarak nihai karari verecek sürenin mahalle halkina tanimasini beklemekteyiz.

Inaniyoruz ki Baskanimiz yasanilan deneyimlerden halk lehine olanlarini adimiza kullanacaktir.

Umariz ki bir oldubittiye ve dayatmaya tabi tutulmayiz.

 

Kamuoyuna saygi ile duyurulur...



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı