Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeryüzü mescit bize yeter ki sen namaz kilmak iste

Yeryüzü mescit bize yeter ki sen namaz kilmak iste

Üsküdar Validebag`da yesili korumak için nöbet tutan direnisçilere polis saldirdi. Agaçlarin kesilmemesi için araçlariyla barikat kurmaya çalisan mahalle sakinlerinin çekici ile araçlari çekilmek istenince gerginlik yasandi.

 Yeryüzü mescit bize yeter ki sen namaz kilmak iste

Üsküdar Validebag’da yesili korumak için nöbet tutan direnisçilere polis saldirdi. Agaçlarin kesilmemesi için araçlariyla barikat kurmaya çalisan mahalle sakinlerinin çekici ile araçlari çekilmek istenince gerginlik yasandi. Polise direnen mahalleli saldiriya ugradi. Mahalleli “Yeryüzü mescit bize yeter ki sen namaz kilmak iste” sloganlari atti. Polis kalkan ve coplariyla mahalleliye saldirarak insaat çalismalarinin sürmesi için yesili koruyan direnisi bitirmek istedi.

Iste Validebag`dan görüntüler:

 

Iste Validebag’da polis saldirisi:

DÜN GECE NÖBET TUTTULAR

 

Direnisçiler, yagisli ve soguk havaya ragmen gece boyunca da alanda nöbet tuttu.

Validebag Korusu yaninda bulunan arsaya yapilmak istenen insaata karsi çikan direnisçiler, gece boyunca yagisli ve soguk havaya ragmen insaat arazisi yaninda bulunan alanda nöbet tutmaya devam etti. Direnisçiler, soguk ve yagisli havadan korunmak için bekledikleri alanda üzerlerine naylon musamba serdi. Nöbet tutan kisiler, battaniye ve yorgan yardimiyla da serdikleri musamba altinda isinmaya çalisti. Masalarin kuruldugu alana bazi vatandaslar yiyecek de getirirken, ayrica sicak çay ve kahve servisi yapildi. Polis ekiplerinin insaat alaninda aldigi güvenlik önlemleri ise sürüyor.

Iste gece nöbetinden fotograflar:

Odatv.com



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı