Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yilin En Basarili Belediye Baskani Çagrici

Yilin En Basarili Belediye Baskani Çagrici

Engelsiz Yasam Vakfi`nca düzenlenen ?Yilin En Iyileri?n de Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici da sosyal belediyecilik alaninda ?Yilin En Basarili Belediye Baskani? seçildi

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Yilin En Basarili Belediye Baskani Çagrici

Bu ödülü engelli kardeslerimiz adina aliyorum

Engelsiz Yasam Vakfi’nca düzenlenen “Yilin En Iyileri”n de Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici da sosyal belediyecilik alaninda “Yilin En Basarili Belediye Baskani” seçildi

Bagcilar Belediyesi engellilere yönelik sosyal belediyecilik uygulamalarindan dolayi ödüle layik görüldü. Engelsiz Yasam Vakfi’nca düzenlenen programda ödülü alan Baskan Çagirici, “Bu ödülü engelli kardeslerimiz basta olmak üzere tüm Bagcilarli hemsehrilerim adina aliyorum” dedi.

Engelsiz Yasam Vakfi, “Yilin En Iyileri”ni belirledi. Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik ``Yilin En Iyi Bakani`` ödülüne layik görülürken, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici da sosyal belediyecilik alaninda “Yilin En Basarili Belediye Baskani” seçildi.

Maslak Sheraton Otel’de bu yil üçüncüsü düzenlenen ödül töreninde farkli alanlarda ödüle layik görülenlere ödülleri verildi. Programa is, sanat ve siyaset dünyasindan çok sayida davetli katildi. Törende, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik`e ``Yilin En Iyi Bakani`` ödülü, AB Bakani Egemen Bagis`a ise “Yilin En Iyi Siyasetçisi” ödülü verildi.

Törende bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek Faruk Çelik ``Insanin çok, ama insanligin kit oldugu bir çagda yasiyoruz. Bir damla petrolün bir damla insan kanindan çok daha degerli oldugu bir çagda yasiyoruz. Bu çagda insanin büyük özrü kolunun olmamasi, gözünün görmemesi, kulaginin duymamasi degil, vicdaninin özürlü olmasidir. Vicdansizlik sorunuyla insanlik karsi karsiyadir. Bu açidan bu gece, Istanbul için, Türkiye için, dünya insanligi için çok önemli bir gecedir`` dedi. 

Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici ise özellikle Bagcilar Belediyesi’nin engellilere yönelik örnek uygulamalari dolayisiyla ödüle layik görüldü. Ödülünü ünlü Sanatçilarimizdan biri olan Orhan Gencebay’in elinden alan Çagirici, “Bu ödülü, engelli kardeslerimiz basta olmak üzere tüm Bagcilarli hemsehrilerim adina aliyorum” dedi. Gencebay’a tesekkür eden Çagirici sunlari söyledi: “Biz belediye olarak engellilerin sosyal hayata katilimina yönelik çalismalar yürütüyoruz. Geçtigimiz yil binin üzerinde engelli kardesimize meslek edindirme kursu verdik. Engelli sporcularimiz uluslararasi müsabakalardan büyük basarilarla döndü. Bir bayan atletimiz, Türkiye tarihinde bir ilki gerçeklestirerek ilk defa Avrupa Sampiyonu oldu. Engelsiz Yasam Vakfi’na bizim bu gayretlerimizi görüp ödüle layik gördükleri için tesekkür ediyorum” dedi.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı