Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Halkin Ekmegi Elinden Alindi

Halkin Ekmegi Elinden Alindi

Esenler Kazimkarabekir mah muhtarlik yanindaki 18 yillik Halk Ekmek büfesi bu Esenler zabitasi tarafindan kaldirildi.

Esenler Kazimkarabekir mahallesinde bulunan 18 yillik halk ekmek büfesi yapilan bir sikayet üzerine Esenler Belediyesine bagli Zabita ekipleri tarafindan yerinden kaldirildi. Ekmek almaya gelen vatandaslar büfenin yerinde yeller estigini görünce duruma oldukça tepki gösterdiler.

Elimizden Ekmegimiz Alindi.

Hem daha hijyen hem de fiyat olarak daha uygun olmasi nedeniyle yaklasik Bin ailenin tercih ettigi halk ekmek büfesi kaldirilarak yoksulun ekmegi elinden alinmis oludu. Ekmek büfesine gelip evine ekmek götürmek isteyen vatandaslar elleri bos döndü. Duruma oldukça tepki gösteren vatandaslar “elimizden ekmegimiz alindi. Belediye sürekli halka engel yaratiyor bu durumu CIMER üzerinde sikayet edecegiz umarim Cumhur Baskanimiz bunu duyar bu gururun kibirin kol gezdigi ilçeye ona göre yöneticiler belirler” diye konustular.

Vatandas Beddua Yagdirdi

Bazi vatandaslar bu karari alanlara beddua yagdirirken, bazi vatandaslar da durumu beyaz masaya iletmek için sosyal medya hesabi üzerinde sikayetini dile getirdi. Ismini belirtmek istemeyen bir abla ise hüngür hüngür aglayarak ne istiyorlar bizden neden ekmegimizle oynuyorlar zaten evimize ekmek almakta zorlaniyoruz neden bize bu züllümü reva görüyorlar bunu yapanlari ALLAH’a havale ediyoruz. Burada yapilacak çalisma ekmekten daha önemli olamaz inanmayan varsa ALLAH bunlari açlikla imtihan etsin diye konustu.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli