Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hasan Sahin “Genel Seçimde Tokati Vuracaksin, Yerel Seçimde Vurmayacaksin”

Hasan Sahin “Genel Seçimde Tokati Vuracaksin, Yerel Seçimde Vurmayacaksin”

Akparti Esenler Belediye Meclis 1.sira adayi Hasan Sahin sosyal medya Insagram hesabindan yaptigi ilginç paylasim herkesi sasirtti.

Akparti Esenler Belediye Meclis 1.sira adayi Hasan Sahin sorumlusu oldugu Esenler Turgutreis mahallesinde yerel seçim çalismasi kapsaminda düzenledigi ev sohbetlerinde bir vatandasin sert tepkisiyle karsilasinca saskina döndü. AKP meclis üyesi Hasan Sahin, “Genel Seçimde Tokat’i Vuracaksin, Yerel Seçimde Vurmayacaksin” deyince, vatandas” AKP bu milletten saglam bir tokat yemesi lazim” diyerek yerel parlamenter adayi Hasan’a gerekli cevabi simdiden vermis oldu.
 
Sahin agzindan dökülenin sözlerin nereye gittiginin farkinda olmadan, “Genel Seçimde Tokati Vuracaksin, Yerel Seçimde Vurmayacaksin” sözü agzindan çikti, vatandas ise agzindan çikani kulagin duysun mesajini vererek meclis üyesini bir güzel uyarmis oldu.
Bu sözler karsisinda Ak Partiler tarafindan tepkisiyle karsi karsiya geldi. Bu ev sohbetini dün sosyal medya Insagram hesabindan paylasip bugün kendi partisinden aldigi tepki üzerine paylasimini sildi.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı