Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HDP Esenler’de Sosyalist Aday Gösterecek

HDP Esenler’de Sosyalist Aday Gösterecek

31 Mart 2019'da gerçeklesecek yerel seçimlere odaklanan siyasi partiler, bir taraftan seçim hazirliklarini sürdürürken diger taraftan ittifak arayislarina hiz verdi. CHP Esenlerde IYI Parti ile ittifak etti ve aday göstermiyor. HDP 24 Haziran genel s

 

Yerel seçimlere, 24 Haziran genel seçimlerindeki gibi tek basina girmeye hazirlanan Halklarin Demokratik Partisi (HDP),Esenler’de aday çikaracaklari bilgisine ulastik. HDP’li bir yetkili biz kimseyle ittifak yapmayacagiz. Adayimiz hazir, önümüzdeki günlerde belediye baskan adayimizin kim oldugunu açiklayacagiz. Adayimiz sol degerleri benimsemis sosyalist bir kisiliktir” dedi.   

 
 Halklarin Demokratik Partisi (HDP) Mus Milletvekili Mansur Isik Cuma günü Esenler’de esnaf ziyaretinde bulundu. Partilileri ile halki ziyaret eden Isik, kapali caddede brosür dagitti ve esnafin sorunlarini dinledi.  Daha sonra HDP Esenler ilçe merkezinde ilçe baskani ve yöneticilerle yerel seçimlerde neler yapacaklarini, aday profili hakkinda bilgi alisverisinde bulundular.

 



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli