Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HDP Esenler ‘de Yerel Demokrasi Adaylarini Açikladi

HDP Esenler ‘de Yerel Demokrasi Adaylarini Açikladi

Esenler’de herkesin merakla bekledigi HDP belediye es Baskanlari beli oldu… Gülsün Öztürk - Celal Alphan

Halklarin Demokratik Partisi´nin (HDP) yaklasan 31 Mart Mahalli Idareler seçimlerinde Esenler’de kimi aday gösterecegi merakla bekleniyordu. HDP Esenler Belediye Es Baskan adaylarini açikladi; Belediye Es Baskan Adaylari Gülsüm Öztürk, Celal Alphan oldu.
 
HDP Esenler’de solu ve sosyalistleri temsil eden tek parti olarak 2019 yerel seçimlerde Esenler Belediye Es Baskan adaylari Gülsüm Öztürk, Celal Alphan isimleri oldugunu bugün açikladi.
 
“SOL DÜSÜNENLERE VE DEVRIMCILERE DEMOKRATIK BIR ZEMIN”
HDP Esenler ilçe baskanliginin yaptigi açiklamada “Esenler ilçe baskanligi olarak Esenler tercihini yapti, yerel demokrasi ve esit hizmet için ve adaletli yönetim için iki arkadasimizi görevlendirdik. Hedefimiz: yerelde demokrasi, esitlik, halkin mutlulugu için mücadele kararligidir. Her seyden önemlisi birlik içinde kardesçe paylasmak, yönetimde adaleti saglamak için adaylarimizi belirledik.
 
31 Mart yerel seçimleri halkimizin gelecegi ve çocuklarimizin yarinlari için bir firsattir. Emekçi halkimizin aydinlik yarinlarina pranga vurmak için kurulan ittifaka karsi, biz demokratik güçlerle halkin ittifakini olusturduk ve oynanan oyunlari bosa çikaracagimiza inandigimiz için bu yola çiktik. HDP olarak aldigimiz kararla Esenler’de sol düsünenlere ve devrimcilere demokratik bir zemin sunduk” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli