Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Imamoglu AKP’nin Kalesi Esenleri Salladi!

Imamoglu AKP’nin Kalesi Esenleri Salladi!

Seçilmis Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu,Bagcilar'in ardindan Esenler'de de önce vatandaslari selamladi, ardindan ilçe meydaninda halkla bulustu.

https://www.youtube.com/watch?v=mOXyGB-G6Ok

Vatandaslar, yol boyu Imamoglu'na yogun sevgi gösterilerinde bulundu. Esenler turu sirasinda, yol boyu kisa mesafelerle AK Parti stantlarinin kurulmasi dikkat çekti.

Ekrem Imamoglu, Esenler Meydani'ni dolduran vatandaslara hitap etti
Imamoglu, seçim otobüsüne bayrak sallayan ve siyasi anlam içeren el isareti yapan AK Partili vatandaslari selamladi. Otobüsten yapilan anonsla da AK Partili vatandaslara gösterdikleri ilgi nedeniyle tesekkür edildi. Imamoglu'nun içinde bulundugu otobüs, yasanan yogun ilgi nedeniyle Esenler Meydani'na gecikmeli ulasabildi.
Meydani hinca hinç dolduran binlerce vatandas, Imamoglu'na, ''Hak, hukuk, adalet'' ve ''Ekrem Baskan'' tezahüratlariyla destek verdi. Imamoglu, coskulu kalabaliga yaptigi konusmada özetle sunlari söyledi:

''KOPYACILAR BENI MUTLU EDIYOR!''
''Istanbul'un her yerini kucaklayacagim. Alistiklari siyaseti yapmayacagiz. Alistiklari dili kullanmayacagiz. Temel bir sorun var. Bu sehirde, su anki yönetim vatandasindan koptu. Üretemiyorlar. Kopya çekiyorlar, kopya. Kopya çekmeleri kötü bir sey degil. Çünkü daha önce vatandasi unutmuslardi, simdi hatirladilar. Benim sayemde, bizim sayemizde hatirladilar. Çocuk demeyi unutmuslardi, çocuk diyorlar. Kadinla ilgili hiçbir is üretmiyorlardi, kadin diyorlar. Çevre diyorlar, yesil alan diyorlar. Ama bu üzücü bir kopya degil. Beni mutlu ediyor. Kopya çeksinler ama ben iyi biliyorum, millet kopyaciya bakmaz. Asalete bakar, asalete.''

 

HALK, 'GEL BURAYA KARDESIM. YÖNET BU SEHRI' DEDI.
''Hep birlikte bir yerel seçim yasadik. 31 Mart'ta halk bizi sevdi. Söylediklerimize inandi. Ortaya koydugumuz tüm çözümlere ikna oldu ve halk, 'Siz yoruldunuz. Yönetemiyorsunuz. Bizi hissetmiyorsunuz. Ha üreten, ahlakli siyaset dönemine ihtiyaci var di size güle güle' dedi. Ve bize, 'Gel buraya kardesim. Yönet bu sehri' dedi.

Biz, 18 gün söz verdigimiz bir kisim isleri yaptiktan sonra ne yazik ki Türkiye'nin demokrasi sürecine bir avuç insan ihanet etti. Halkin emanetine ne yazik ki kumpas kurdu. Ancak, bizim insanimiz demokrasi asigidir. Halk, 'Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir' diyeli 100 yil oldu, 100 yil.
Bu millet, partiler üstü bir demokrasi mücadelesi veriyor. Halk, demokrasiye olan inancini 23 Haziran'da ispat edecek. Size olan tüm sevgim ve inancimla diyorum ki, mutlaka 23 Haziran'da milletimiz, Istanbul halki, gasp edilen emanetini sandikta geri alacak.''

'' TÜRKIYE'NIN ÜRETEN, AHLAKLI SIYASET DÖNEMINE IHTIYACI VAR 
Türkiye'nin yeni nesil, ahlakli bir yönetim dönemine ihtiyaci var. Yeni nesil derken, genç, enerjik, dinamik, vatandasini hisseden, kendi insanina güvenen, es, dost, akraba demeden vatandasiyla üreten, ahlakli siyaset dönemine ihtiyaci var. Sehrine özen gösteren, insanina saygi duyan, ayni zamanda erdemli yöneticilere ihtiyaci var.

“EKREM IMAMOGLU, CUMHURIYET'IN, DEMOKRASININ PROJESIDIR”
Kul hakki yemeyen, kimsenin vebalini almayan ahlakli yöneticilere ihtiyaci var. 23 Haziran'da haktan, hukuktan, adaletten yana bir yönetim olacagiz. Su an bana gösterdiginiz sevgi, alaka, çocuklarin karsiliksiz duygulari, gençler, kadinlar, erkekler, bütün insanlar, ailelerinizin bir parçasi olarak bana gösterdiginiz duygular, benim için Allah'in bir lütfu.
  
Ne mutlu bana. Diyorum ki, 'Bak, kul Ekrem; sen, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde 40 haneli bir köyde dogmus, bu sehir seni okutmus, daha sonra Istanbul'a gelmis, bu ülke seni yetistirmis, sana imkanlar sunmus ve 40 haneli köyden dünyanin en güzel köyüne belediye baskani yapmis.
Bunlar hiçbir ülkede görebilecegimiz seyler degildir. Bu nedir biliyor musunuz? Ekrem Imamoglu, iste tam da Cumhuriyet'in, demokrasinin projesidir. Bazilari diyor ki, o avuç insan diyor ki benim için, 'Proje'. Evet, ben bu Cumhuriyet'in, bu güzel ülkenin, Atatürk'ün projesiyim. Gurur duyuyorum.''




  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false