Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Imamoglu, Esenler Belediye meclis gündemi oldu!

Imamoglu, Esenler Belediye meclis gündemi oldu!

Esenler Belediye Meclisi'nin Haziran ayi meclis toplantilari ilk birlesiminde CHP’nin seçilmis IBB baskani adayi Ekrem Imamoglu, Esenler belediye baskani M.T. Göksu kamuoyunda sarf ettigi sözler Esenler Belediye Meclisi'nin gündemi oldu.

Esenler Belediye Meclisinin 6. Seçim Yili 1. Dönem Haziran Ayi Meclis Toplantisi, asagida belirtilen gündem maddelerini görüsüp karara baglamak üzere; Esenler Belediye Baskanligi Hizmet Binasinda, Meclis Toplantilarinin ilk birlesimi 10 Haziran 2019 Pazartesi günü, Saat:15.00’te toplandi. Gündem açilis ve yoklama yapildi.

Bozdogan “baskanimiz hakkinda adam yerine koymuyorum cahildir açiklamalari çok yakisiksizdir”

Esenler Belediye Meclis baskan vekili  “gündem disi söz almak isteyen meclis üyemiz var mi?” dedi.  Gündem disi söz alan AKP Grup Baskan vekili Enes Bozdogan “Öncelikle Esenler halkinin bayramini kutluyorum. Ramazan ayinda düzenlenen programlarda emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Kuzey irakta mücadele eden güvenlik güçlerimize basarilar diliyorum.

CHP’nin IBB baskani adayi Ekrem Imamoglu, Esenler belediye baskani M.T. Göksu hakkinda bazi açiklamalarda bulundu. Baskanimizi adam yerine koymadigini cahil bir belediye baskani gibi mesnetsiz yakisiksiz bazi açiklamalarda bulundu. Göksu baskanimiz 3 dönem her zaman oyunu artirarak, son seçimde %66 yüksek oyla Esenlerde vatandaslarimizin destegini almis Esenlerin gönlüne taht kurmus, hizmet etmis baskanimiz hakkinda adam yerine koymuyorum cahildir açiklamalari çok yakisiksizdir kabul edilemez siddetle nefretle kiniyoruz. Bu açiklama baskanimiz sahsinda milletimizi esenler halkini hatta esenlerdeki CHP seçmenlerini de hakarettir. Ben bu konuda CHP Esenler belediyesi üyelerinin bir beyanda bulunacaklardir diye düsünüyorum.” dedi.

Esenler belediyesi Iyi Parti Meclis üyesi Cafer Turna, AKP Grup Baskan vekili Enes Bozdogan’nin sözlerine cevap verdi.

Cafer Turna’ni cevap Konusmasi yukaridaki videoda ;

 Gündem disi konusmalarin ardinda gündem maddelerine geçildi. Teklifler maddelerine geçildi maddeler oy birligi ile belediye meclisinden baskanlik makamina iletilmek üzere geçti. Teklif maddeleri;1-Sermaye Artirimi hk. Mali Hizmetler Müdürlügü teklifi.2-Parka Isim Verilmesi hk. Park ve Bahçeler Müdürlügü teklifi.3-Hasta Nakil Ambulansi Talebi hk. Saglik Isleri Müdürlügü teklifi.



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli