Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Imamoglu Esenleri 2.kez Salladi

Imamoglu Esenleri 2.kez Salladi

CHP IBB adayi Ekrem Imamoglu 31 Mart seçimlerine 3 gün kala Esenlere geldi, halk Imamoglu’na büyük ilgi gösterdi. Esenlere 2.gelisinde halkin büyük sevgisini gören Imamoglu önce Oruçreis mahallesine ugradi daha sonra Esenler Cumhuriyet meydaninda kendiler

Yaklasik 4-5 bin kisinin toplandigi kalabaliga konusan Imamoglu’nun konusmasindan satir baslari.

Imamoglu: ben bu yolculuga çiktigimda sizler güler yüzlü, samimi bir süreç yasatacagim sözünü verdim.tek bir gün kötü bir dil kullanmayacagimi, özüm neyse sözüm o olacagini, iyiligi, sevgiyi ve saygiyi temsil edecegim söylemistim.umuyorum sizinle çiktigim bu mesakkatli yolda kimseler kirmamisim, sizleri incitmemisimdir.seviyeli ve halkimizi üzmeden bir siyaset yaptigima inaniyorum. Birbirine buzlasan kalpleri eritecegim. Birbirine bakan çekik gözleri tedavi edecegim, gözler birbirine güzel bakacak. Farkli sözler söyleyenler ayristirir, ötekilestirir, biz buna son verecegiz. Bu topraklarda kökleri çok derinlerde olanlar var ve bu köklerden Türkiye’nin her tarafinda yetisen degerlerimiz var. Biz bunlari birlestirip kucaklastiracagiz. 

Mevlana’yi, Pir sultani, Haci-Bektasi veliyi temsil ediyoruz

Bu ülkenin idarecisiysen ne söyledigini bilmelisin, konusmalarindaki her kelimeye dikkat etmek zorundasin. Bu güzel topraklarda yetismis ve hayatini sürmüs bir nebzede bize yasam felsefelerini birakmis Mevlana’yi, Pir sultani, Haci-Bektasi veliyi temsil ediyoruz. Hiç bir kimseyi ayrit etmeden bu cennet vatanin bayragini yüceltmeyi ve devlet adamliligini M.Kemal Atatürk’ten ögrendik.

Hani milletin iradesine saygi duymak olurdu demistiniz

Sayin Cumhurbaskanina su sözleri bu meydandan hatirlatiyorum: hani millet, halk ne derse o olurdu, hani milletin iradesine saygi duymak olurdu demistiniz. Siz bugün çikmis halki tehdit ediyorsunuz, halki tehdit etmekle olmaz, herkes halkin kararina saygi göstermeli.

Ekonomik yoksullugu da, insanlik yoksullugunu da giderecegiz

Istanbul’da yesil alani en az olan ilçede oturuyorsunuz. Biz sehirlerdeki tüm fakirlikleri ve yoksulluklari giderecegiz. Ekonomik yoksullugu da, insanlik yoksullugunu da giderecegiz. Biz bu sehirlerde çevre ve adalet yoksullugunu giderecegiz.

Imamoglu “farkinda misiniz tamda sirasi size bir sir vereyim. Esenlerde ve Istanbul’da kazaniyoruz. Bizim bu seçimde Istanbul’da kaybeden olmayacak. Mahallenin gençleri için umut olmaya geliyorum.”

Güzel sözler bizim siarimiz. Bundan vazgeçmeyecegiz. Kötü söz söyleyeni ise Allah islah etsin. Baska bir sey söylemeye gerek yok. Son olarak baska bir sey daha yoruldular artik üretemiyorlar. Ne diyorsak ayni seyleri söylüyorlar. N e anlatiyorsak taklit ediyorlar. Akillarinda kilerini unuttular. Yorulanlar ne yapilir gönderilir. Gönderin gitsin…



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı