Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Imamoglu Köy Camimize Bagista Bulundu!...

Imamoglu Köy Camimize Bagista Bulundu!...

Eski Muhtari Ismail Yilmaz,”Esenler Belediye Baskanindan is istiyorum diyen kisi hemserimdir, köylümdür. O insanimiz herhangi bir partiye kayitli degil, basinin ve bazi kisilerin yargisiz, sorgusuz infaz yapmasina asla müsaade etmeyecegim. Trabzonlulara b


Trabzon Maçka/ Galyan  100. Yil Mahallesi Eski Muhtari Ismail Yilmaz,” Bazi Ulusal ve yerel basin maalesef sormadan, sorgulamadan haber yapiyor. Bir insan gayet samimi bir duyguyla “ben is istiyorum” diyor, birileri bu “adam provokatör ve CHP üyesidir” diyerek o masum insani hedef göstererek toplumun önüne atiyor. Is isteyen vatandas benim köylüm ve tanidigim birisidir. Bir yönetiçiden yani belediye baskanindan is istemek kadar dogal ne olabilir, ama belediye baskani makaminin agirligini kaldiramadigindan olacak ki vatandasi is istedigi için yanlis bir yol olan ve kendilerine göre azarlama yöntemiyle vatandasi el yordamiyla azarladi..  Belediye baskaninin bu tutumu benim gibi herkesin tepkisine neden oldu. Bu durumun insanlikla alakasi olmadigi gibi bir yöneticiye yakismadi.
 
Esenler Belediye baskani ortaya bir laf adiyor, bir söylemde bulunuyor ve vallahi ben öyle demedim diyor, bal gibi Trabzonlulara Yunanli dedi, bu söylemi elbette kiniyorum. Imamoglu’na olmadik yakistirmalar yapiyorlar, yaziklar olsun.
 
Imamoglu Köy Camimize Bagista Bulundu!...
Bakiniz benim muhtarlik yaptigim dönemde, köyümün en önemli eksiklerinden biri camiimizin olmamasiydi. Cami yapmaya karar verdigimde paramiz yoktu, birçok tanidigimdan, arkadaslarimdan bagis toplamaya basladim ancak masraf büyük oldugu için basaramadim. Iste o Yunanli, Pontuslu veya dinsiz denilen Imamoglu’na gittim “ ne demek ne gerekiyorsa yapmaya hazirim” diyen o dönem Beylikdüzü Belediye baskani, simdi IBB’nin kazanmis belediye baskani Ekrem Imamoglu’ydu Onun için bir insana iftira atmak, bazi kimlikleri yakistirmak hos degildir. Ben “HERSEY GÜZEL OLACAK”  diyorum ve bir hemserim olan Imamoglu’na oy verecegim, tüm hemserilerimin oy vermesini saglayacagim” dedi.    



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli