Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Imamoglu’na Esenler'den Büyük Ilgi

Imamoglu’na Esenler'den Büyük Ilgi

CHP'nin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ekrem Imamoglu, Esenler kültür merkezinde verdigi sabah kahvaltisinin ardindan esnafi ziyaret etti.

ILÇE BASKANI VE YÖNETIMININ BÜYÜK SAYGISIZLIGI
Esenler'de kültür merkezinde yapilan sabah kahvaltisinda ahde vefasizlik ve saygisizlik yapan CHP Ilçe Baskani ve yönetimi, parti içinde aileden olanlar ve ilçe yönetimine yakin olanlara protokol masasinda yer vermesi salonda bulunanlar tarafindan hos karsilanmadi. Ilçe baskani ve yönetimi geçmiste çok büyük emekler veren ve partinin degisik kademelerinde en alasindan görevlerde bulunanlari protokol masasinin etrafina bile yanastirmamalari siyasi nezaketsizlik ve emege saygisizlikti.  

Protokol masasinda oturmamasi gerekler oturdu.
Halbuki CHP’nin eski belediye baskani, eski belediye baskan adaylari, eski ilçe baskanlari ve halihazirda meclis üyesi olanlar o protokolde olmaliydilar  

 
CHP'nin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ekrem Imamoglu,
 kahvalti sonrasi bir tekstil atölyesi çalisanlarini ziyaret Etti. Ekrem Imamoglu'nun bir sonraki duragi Tas Ocagi Caddesi oldu. Burada esnafi ziyaret eden Imamoglu, ayaküstü yaptigi sohbetlerde vatandaslarin sorunlarini dinledi. Imamoglu, saglik sorunlari bulunan 83 yasindaki Havva Yücesoy ile ilgilendi. Ayakta durmakta ve yürümekte zorluk çeken Yücesoy ile bir süre sohbet eden Imamoglu, yasli kadini bir iskemleye oturtarak yanindaki saglik ekiplerinden yardim istedi. Tek yasadigi ögrenilen kadini evine kadar araçla biraktiran Imamoglu, Siirtliler Dernegi'ne de kisa bir ziyarette bulundu. Burada çay ocaginin basina geçen Ekrem Imamoglu, doldurdugu çaylari basin mensuplarina ikram etti.
 
Esenler’de Sali günü kurulan semt pazarini ziyaret eden Imamoglu, pazarcilarin iktidara isyanini dinleyerek, Belediye baskani seçilir seçilmez pazarcilarin sorunlarini çözecegi sözünü verdi. Esenler cumhuriyet meydaninda halka hitap ettikten sonra Diyarbakirlilarin dernegini ziyaret ederek oylarini CHP’ye vermelerini ve neden oy vermeleri gerektigini anlatti.

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı