Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Imamoglu Saadet Iftarinda

Imamoglu Saadet Iftarinda

Saadet partisi il baskanliginin hazirladigi iftar sofrasina Bütün siyasi parti temsilcileri gibi 23 haziran seçimlerinde aday olan Ekrem Imamoglu, Binali Yildirim davet edildi.

 

Imamoglu davete icabet ederken Binali Yildirim gelmeyerek mazeret gösterdi. Iftar konusmalarinda birlik beraberlik mesajlari verilirken Ülkede yükselen siyasi tansiyonun düsürülmesinin çok önemli oldugu vurgulandi

Bu gece Saadet Partisi Genel Baskani Sayin Temel Karamollaoglu ve Istanbul Adayi Necdet Gökçinar’in da katildigi SP Istanbul Il Baskanligi iftarinda orucumuzu açtik. +Ramazan ayinin ve tutulan oruçlarin herkesin yüregine merhameti ve sözlerine güzelligi getirmesini dilerim.

Bu aksam düzenlenen iftar porgramina Saadet Partisi IBB adayi Necdet Gökçinar'in yani sira Millet Ittifaki adayi Ekrem Imamoglu da katildi. Iftara davet edilen Cumhur Ittifaki adayi Binali Yildirim ise telgraf gönderdi.

Programda bir konusma yapan Ekrem Imamoglu, davetten ötürü tesekkürlerini sundu. Imamoglu, “Ramazan ayi bereket, paylasma ayidir. Bu duygulari hep birlikte yasmaliyiz. Insanlara mesaj verirken çok titiz olmaliyiz. Sözlerimize dikkat etmeliyiz. Bu baglamda ülkemizin birligi ve dirligi için Istanbulumuzda atilacak adim oldukça önemli. Seçimlerin simdiden hayirlara vesile olmasini diliyorum” seklinde konustu.



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli