Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ince: Benim korkum yok!

Ince: Benim korkum yok!

CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince Elazig`da halka seslendi. Ince, `Erdogan eski defterleri açma bak altinda kalirsin, benim korkum yok` diye konustu.

Ince: Benim korkum yok!

CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince Elazig`da halka seslendi. Ince, `Erdogan eski defterleri açma bak altinda kalirsin, benim korkum yok` diye konustu.
 CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince Elazig`da halka seslendi. 

Ince`nin konusmalarindan satir basalri:

Siyasetçiler her gitti yerde hemsehrilerim diye hitap eder ama sizin sapkayi Türkiye`ye ben meshur ettim.

Türkiye`nin devasa sorunlari var. Türkiye`nin bu büyük sorunlarini yorgun bir adam çözemez. Türkiye`nin bu sorunlarini çözmesi için taze bir kana ihtiyaci var.

Edirne`den Elazig`a bir gönül köprüsü kurdum. Benim anlayisimda insanlari siniflandirmak yok. Benim anlayisimda millet bir bardak çay içmeye para bulamazken, kilosu 4 bin bes yüz liraya çay içmek yok.

Cumhurbaskani oldugumda Marmaris`teki yazlik sarayi engelli çocuklara verecegim.Bu ülkenin çocuklari için ugrasacagim. Yurtlarda büyüyen çocuklarimiz var, 18 yasindan sonra sokaga atiliyor. Onlarin hepsini devlet güvencesine alacagim

O bana "Bay Muharrem" diyor, ben ona "Bay bay Recep" diyorum.

Senin bu sefer emeklilik dönemin, emeklilik. Bizim zihniyetimizde sen, ben, o yok, biz var biz.

atil kalan sanayimizi devreye sokacagiz, tarim alanlarimizi, denizlerimizi ne yazik ki kullanamiyoruz. Her mahalleye kiraathane açarak olmaz bu is. E gündüz keki yedin aksam ne yiyeceksin?

Muharrem`in slogani: Hak, hukuk, adalet Erdogan`in slohabi: Çay, kek, oralet

Türkiye`yi bir ucundan bir ucuna geziyorum, Erdogan herhalde 25 civarinda miting yapti, biz 96 miting yaptik.

Herkes diyor ki; "Kafalari basmaz" ama ilkokul mezunu FETÖ kandiriyor.Benim dönemimde Erdogan`da rahat edecek. Cumhurbaskani yandas gazetecilerle konusmayacak, gençlerle konusacak. Her mahalleye kres açacagiz. En düsük emekli maasi 1500 lira olacak, çiftçiye mazot 3 lira olacak, asgari ücret 2 bin 200
Danistay üyesi benim alehimde tweet atiyor, kaymakam milletvekili adayinin mikrofonunu tutuyor, General Erdogan`in beni elestirdigi toplantida alkisliyor.

 24`üne kadar herkes 3 kisiyi ikna edecek.

Yalova`da oyumu kullanip Ankara`ya gidecegim, YSK`nin önüne. Emin olun bu is TAMAM

Erdogan eski defterleri açma bak altinda kalirsin, benim korkum yok.



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli