Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ISTANBUL`DA TOPLU ULASIM DEGIL TOPLU ISKENCE VAR!

ISTANBUL`DA TOPLU ULASIM DEGIL TOPLU ISKENCE VAR!

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, Istanbul`un bitmeyen çilesi trafik ve trafige dair çözüm önerileri hakkinda açiklamalarda bulundu.

 ISTANBUL’DA TOPLU ULASIM DEGIL TOPLU ISKENCE VAR!

 
Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, Istanbul’un bitmeyen çilesi trafik ve trafige dair çözüm önerileri hakkinda açiklamalarda bulundu.
 
Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, Istanbul’da gün geçtikçe içinden çikilmaz bir hal alan trafik sorunu hakkinda açiklamalarda bulundu.
 
Istanbul’da trafik probleminden etkilenmeyen hemen hemen kimsenin bulunmadigi ifade ederek sözlerine baslayan Sevim, “Trafik sorunu için elbette ki ana çözüm önerimiz toplu ulasim. Ama nasil bir toplu ulasim. Hemen herkesten ayni cümleyi duyabilirsiniz. Su an da Istanbul’u yöneten arkadaslarimiz da buna önem vermeye gayret ediyorlar ancak sonuç alinamiyor maalesef” seklinde konustu.
 
Hangi Yönetici Bir Yakinini Toplu Tasima Aracina Bindirebilir?
 
Mevcut toplu ulasim politakalarinin neden sonuç vermedigine de deginen “Istanbul’un Agabeyi” Abdullah Sevim, “Istanbul’da toplu ulasim rahat ve konforlu degil. Insanlar tika basa dolu bir metroya, metrobüse, otobüse binebilmek için adeta birbiriyle yarisir haldeler. Merak ediyorum, bu sehri idare edenlerin hangisi ya da kaçi kendisi toplumu ulasimi kullaniyor veya bir yakinini gönül rahatligiyla toplu ulasim araçlarina bindirebiliyor?” diye sordu.
 
Toplu Ulasim Degil, Toplu Iskence Var!
 
Toplu ulasimin Istanbul’da toplu iskenceye döndügüne de vurgu yapan Sevim, “Istanbul’da toplu ulasim degil, tesbihte hata olmazmis, maalesef toplu iskence var. Öncelikle bu sorun giderilmeli ki Istanbullulara ‘özel araçlarinizi kullanmayin, toplu ulasimi kullanin’ diyebilelim. Bunu söyleyemiyorsak toplu ulasimin, trafik sorununu çözmesini beklemeyelim. Bir sey daha ifade etmek istiyorum, sonradan tashih etmekle birlikte, metroda önceliginizin fazla oy aldiginiz yerler oldugunu söylerseniz bilin ki bu sorunu asla ve asla çözemezsiniz.” seklinde konustu.
 
 


  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false