Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaplan "Göksu’nun, CEMEVLERI Ibadethanedir Dedigini Duymadim"

Kaplan "Göksu’nun, CEMEVLERI Ibadethanedir Dedigini Duymadim"

Esenler Bagimsiz Belediye Baskan adayi Mustafa Kaplan,”Büyük düsünenlerin hedefi büyük olur. Atatürk’ümüzün yolunda ilerliyorum, yolum bagimsizlik yolu oldugu için bagimsiz belediye baskan adayiyim” dedi.

ESENLER HALKININ TERCIH ETTIGI EN CIDDI ADAYIM
Esenler’in 31 Mart yerel seçimlerine, yerelde yasanmis olumsuzluklari belgeleyen ve gelecege dönük projelerini brosürlerle hazirlayan, halka anlatan bagimsiz belediye baskan adayi Mustafa Kaplan, Esenler halkinin tercih ettigi en ciddi adaylardan biri kendisi oldugunu söyledi.
 
Kaplan,“ Cumhuriyetimizin adayiyim, “Bagimsizlik Benim Karakterimdir” diyen Mustafa Kemal’in ve bagimsizlik yolunda ilerleyenlerin adayiyim. Esenler iyi yönetilmedi, biz iyi yönetim, seffaf yönetim için ve halkla beraber yönetmek için aday olduk. Bugüne kadar alanlara çikamayan siyasi partilerin adaylarinin da bu partilerinde seçimlere hazir olmadigini üzülerek görüyorum.
 
HALKIMIZ VAATLERLE, KARTONLARA ÇIZILEN UYDURUK PROJELERLE UYUTULDU
Kaplan: Birçok projemi açikladim, nasil gerçeklendirecegimi de anlattim.   
Esenler halkina söz verdim yapacagiz dedim, söz verdiler oyumuz sizden yana dediler. Esenler yillarca yok sayilmis, birçok korunmasi gereken degerlerimiz korunamamis, halkimiz vaatlerle, kartonlara çizilen uyduruk projelerle uyutuldu. Biz Esenlerin degerlerini, çevreyi, dogayi, insanini ve kültürünü korumak, yasatmak için yönetmeye talip olduk. Umuyorum ki seçilecegim ve Esenler'i gelecek kusaklara yesil bir sekilde aktaracagiz. Ömrüm boyunca suiistimalden, herhangi bir yolsuzluktan, rüsvetten suçlanmadim. Sürekli halkin içindeyim, halkla birlikteyim ve bunlarin önemli etkisi Esenler’lilerin sahsima oy vermesi için yeterli olacagini düsünüyorum.
 

KAPLAN SÖYLÜYOR SIZIN SIMDI MI AKLINIZA GELDI
K
aplan: Esenler belediye baskani iyi bir çalisma sergiliyor ama digerleri ortalikta yok. Ortaligi bos bulan Sayin Göksu, benim Esenler halki için yapacagim projelerimi farkli bir sekilde halka anlatiyor. Kimselerde kendisine sormuyor “Siz Esenleri 10 Yildir Yönettiniz, Neden Yapmadiniz, Kaplan Söylüyor Sizin Simdi mi Akliniza Geldi? Demiyorlar.

ALEVI YURTTASLARIMIZA KONSER SAYESINDE CEMEVINE KAVUSACAKMIS
Kaplan: Bakiniz, 
2014 /24-  Temmuzda Erdogan, Belediye baskanlarina cemevleri için ne isteniyorsa yapin talimati verdi. Alevi sivil toplum örgütlerine verdigi iftar yemeginde, "Alevi kardeslerim CEMEVINE ibadethane diyorsa, benim itirazim olmaz” demisti. Esenler'deki Iktidar meclis üyeleri ve belediye baskani CEMEVLERI ibadethanedir dedigini ben duymadim. Alevi yurttaslarimiza Sayin Göksu konser düzenleyecek ve o konserin hatirina CEMEVI vereceginin sözünü veriyor. Bu geçmis seçimlerde verilen “bol kepçeden” vaatten öteye bir sey degildir. Alevi yurttaslarimiz bu sanal vaatlere inanmasinlar, biz böyle vaatleri çok gördük.
 
Ben 10 yildir yerel basinimiz yolu ile meclis çalismalarini takip ettim. Muhalefet meclis üyeler, yüzlerce yazili ve sözlü önerge verdiler. Onlarca önerge cemevleri ile ilgiliydi, alevi vatandaslarimiz 15 bin imza topladilar ve belediye baskanina sundular. Cevap her seferinde “YERIMIZ YOK” Bu seçimler ne kadar bereketliymis o zaman yer yoktu simdi yer bulmuslar, konserle bulunan CEMEVI yerini kutlayacaklarmis. Bana sorarsaniz inanmam çünkü planlara islenmemis bir yer hayaldir. Yani Emeklilikte yasa takilanlar EYT'liler 
erilen vaatinin aynisi gibi verilen ama yerine getirilmeyecek söz olarak kalacaktir” dedi.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı