Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kartal'da Hayatini Kaybeden Vatandaslarimiza Bassagligi Diliyorum.

Kartal'da Hayatini Kaybeden Vatandaslarimiza Bassagligi Diliyorum.

Kartal'da Bina Çökmesin’de Hayatini Kaybeden Vatandaslarimiza ve Trabzonlu Hemsehrilerimize Bassagligi Diliyorum.

Istanbul Trabzon Federasyonu Genel Baskani Dursun Çaglayan Bassagligi Diliyorum, Kartal'da çöken binanin enkazinda devam eden arama kurtarma çalismalarina iliskin, "Su ana kadar 14 vatandasimizi kaybettik. 14 vatandasimizi da bu göçükten, enkazin altindan Allah'a sükürler olsun ki sag çikartildi.
"Yarali olarak çikarilan 13 yasindaki Hilal Tuana Alemdar ve 23 yasindaki Halil Ibrahim Alemdag'in durumlari iyi. Adem Alemdar (47) yogun bakimda ama yogun bakim sartlari çerçevesinde. Hatice Aliefendioglu (81) yogun bakimda. Adile Murat (77), Nazan Tekgöz (37), Güler Yilmaz (56), 9 yasindaki Tayyip Mahmut Alemdar, Ali Alemdar (75), Hüseyin Yaman (59) ve Leyla Yaman'in (63) genel durumlari iyi. Bahriye Aktar (75) yogun bakimda. 6 yasindaki Azra Hava Tekgöz yogun bakimda ama aksam hem bütün hastalarimizi gece saat iyi olduklarini gördük hem de Azra'yi hem de Mahmut Tayyip gayet iyiler. Ama yogun bakimda, doktorlarin gözetiminde tutuluyorlar. En son, 45. saatte, Mert Aydin (19) enkaz altindan sag çikartildi. Kirik ve çikiklari var. Onun için tüm doktorlar, tüm birimler yogunlukla Mert ile ilgileniyorlar. Saglik durumunun iyi oldugu arkadaslar tarafindan iletildi. Bunu 45. saatin sonunda önemli bir gelisme olarak nitelendiriyoruz Allah'a sükürler olsun."
Baskan Çaglayan, göçükte hayatini kaybeden vatandaslarin da, Ayse Alemdar, Yildiz Gündüzoglu, Fatma Karaman, Mustafa Alemdar, Safiye Alemdar (Mustafa Alemdar'in annesi), Safiye Alemdar (Mustafa Alemdar'in esi), Erdogan Alemdar, Saime Alemdar, Ecrin Naz Alemdar, Eslem Alemdar, Gökay Alemdar, Ahmet Sögüt, Nuriye Sögüt ve Melih Aydin isimli vatandaslar oldugunun Açiklanmasi Üzerine Göçükte hayatini kaybeden Alemdar ailesinden 9 kisinin Cenazesi Bugün 15 Temmuz sehitler camiden kilinan cenaze namazi sonrasi gözyaslari ile memleketlerine ugurlandi. Aile ve Yakinlarina Sabirlar Diliyorum.
Haber : Senol Özyurt



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı