Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Eski Esenler ESKAM sorumlusu ve suan Esenyurt Belediyesi ESBIM sorumlusu olan Suat Kaya`nin oglu Murat Kaya rüya gibi bir dügün törenin ardindan dünya evine girmenin mutlulugunu yasadi.

Kaya Ailesinin Mutlu Günü
Eski Esenler ESKAM sorumlusu ve suan Esenyurt Belediyesi ESBIM sorumlusu olan Suat Kaya’nin oglu Murat Kaya rüya gibi bir dügün törenin ardindan dünya evine girmenin mutlulugunu yasadi.


Avcilarda denizin kenarinda hafta sonu düzenlenen dügün törenine, Esenler Belediye baskani M. Teyfik Göksu, eski Esenyurt Belediye Baskani Necmi Kadigolu, Ak Parti Esenyurt ilçe baskani Yasir çelik Ak parti Esenler Ilçe baskani Umut Özkan, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri yani sira STK Baskanlari, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek Baskanlari, Kurum Amirleri ve çok sayida davetli katildi.
 
Avcilarda denizin kenarinda kir bahçede Konuklarini agirlayan Kaya, Fatma ve Murat çiftin nikah sahitligini ise Esenler Belediye Baskani Mehmet Teyfik Göksu ve eski Esenyurt Belediye Baskani Nemci Kadioglu  Ak Parti Esenyur Ilçe Baskani Yasir Çelik ve Ak Parti 2. millet vekil adayi Hüseyin Eroglu yapti.

 
Esenler belediye baskani Göksu ve Esenyurt eski Belediye baskani Kadioglu kisa bir konusmayla çiftlere mutluluklar dileyerek yuvayi disi kus yapar misali ile nikah cüzdanini geline teslim ettiler.
 
Davetliler zaman zaman sarkilara eslik ederken, gelin Fatma ve damat Murat’i sahnede bir an olsun yalniz birakmadilar. Hayatlarinin en mutlu gününde dostlariyla birlikte eglencenin doruklarina ulasan Murat ve Fatma çifti gecenin ilgi odagi oldu.

Hareketli sarkilar esliginde sahneye davet edilen çiftlerin mutlulugu ise gözlerden kaçmadi. yapilan dügün törenindeki organizasyon ayrica tam not aldi. Dügünde ise davetlilerle titizlikle ilgilenildi ve dügün basladigi gibi muhtesem bir sekilde sona erdi. Damat ve Gelin çifti kendilerini mutlu günlerinde yalniz birakmayan herkese tesekkür etti.

 
Oglunun mürüvvetini gördügü için çok mutlu oldugunu dile getiren Suat Kaya En mutlu gününde kendisini yalniz birakmayarak mutlulugunu paylasan davetliler sükranlarini sunan Suat Kaya, “Allah herkese çocuklarinin evlendigi günün mutlulugunu yasamayi nasip etsin. Evlat mutluluguna tanik olmak insana ayri bir gurur veriyor. Bizleri bu mutlu günümüzde yalniz birakmayarak onurlandiran davetlilere tesekkür ediyorum. Öte yandan dügünüme çesitli sebeplerden dolayi gelemedigi için arayan ya da mesaj atan degerli hemserilerime de minnet duydugumu ifade etmek istiyorum” dedi.
 
Eski Esenler ESKAM sorumlusu Suat Kaya Esenlerden ayrilarak bu istihdam projesini Esenyurt’ta hayata geçirerek Esenyurt’lularin gönlüne adeta taht kurdu. Gerek isletmelerde yaptigi görüsmelerde gerek ESBIM’de yaptigi görüsmelerle is veren ve isçi arasinda bir köprü kuran Kaya istihdam etigi insanlari da hem isyerlerinde hem evlerinde ziyaret ederek onlari bir an olsun yalniz birakmiyor. Kaya Esenyurt belediyesi öncülügünde kurulan ESBIM ile Esenler belediyesi bünyesinde bulunan ESKAM’ida gölgede birakti.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli