Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kemer Stadyumu Esenlerin Hizmetinde mi?

Kemer Stadyumu Esenlerin Hizmetinde mi?

IBB Kemer Stadi hizmete açildigi günden beri Kemer Mahallesi sakinlerinin yani sira herkesin huzur kaçti.

Kemer Stadyumu Esenlerin Hizmetinde mi?

IBB Kemer Stadi hizmete açildigi günden beri Kemer Mahallesi sakinlerinin yani sira herkesin huzur kaçti.

Esenler’deki amatör spor kulüplerinin Büyük umutlarla bitmesini bekledikleri Kemer mahallesine yapilan Esenler stadyumu, maalesef Esenlerdeki Spor Kulüplerine, Esenler halkina ve gençligine hizmet etmiyor.

Esenler Kemer Mahallesinde bulunan Esenler Stadyumundan Esenler halki yararlanamiyor. Esenler Belediye Baskani M. Teyfik Göksu’nun her firsatta Esenlerdeki donati alanlarin yoklugundan sikâyetçi oldugunu her platformda söylüyor ve çarenin askeri alan oldugundan bahsediyor.  Yarin askeri alaninda akibetinin böyle olmayacaginin garantisini kim verebilir?

Bu alanin korunmasini ve halkin yeri oldugunu kavrayamayan yöneticilere Kemer Mahallesi sakinlerinden gelen tepki: “Esenler gençliginin spor aktivitelerini yapacaklar yer olan stadyum Esenlerle alakasi olmayan kulüplere peskes çekildi. Mahallemizin huzuru kaçti, evlerimizden sokaga çikamaz olduk, yapilan küfürlü tezahüratlar sonucu olarak çocuklarimizin ahlaki bozuluyor.  Halbuki bizlerin yerine yapilan stadyum bizim yararlanacagimiz ve halkimizin hizmet alacagi bir yer olmaliydi. Çocuklarimiz sokaktan ve madde bagimliligindan kurtulmasi için, kahvehanelerden, internet Cafelerden uzaklasarak toplumun iyi bireyleri olarak yetismelerinin bir yolu da spor alanlarinin çocuklarimizin hizmetine hiçbir karsilik beklemeden ve parasiz sunulmasiyla gerçeklesir. Ama birakin bu alanlarin halka hizmet vermesini, tüccar mantigi ile davrananlarin ücretli yapmasiyla ticarethaneye döndürmelerine birileri dur desin.

Pazar günü yapilan maçta Çevik kuvvet polisinin tomalarla önlem aldigi stadyum önünde polis ve misafir takim seyircileri arasinda çikan kargasa sokaga tasti ve olaylar çikti.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı